Samenwerken

Samenwerken met MoedersNatuurlijk
Leuk dat je interesse hebt in een samenwerking met MoedersNatuurlijk. 
MoedersNatuurlijk werkt graag samen met bedrijven en merken die aansluiten bij de visie van MoedersNatuurlijk en die een verrijking zijn voor de lezers van dit blog. MoedersNatuurlijk maakt altijd een weloverwogen en kritische keuze met duurzame en authentieke samenwerkingen tot gevolg.


Mogelijkheden
Jouw bedrijf onder de aandacht brengen kan op verschillende manieren. MoedersNatuurlijk is niet aangesloten bij een Mediabureau, dus je kunt ons direct benaderen. Wil je de mogelijkheden verkennen en inzicht in de tarieven, neem dan contact op via onderstaand formulier.

Advertorial
Jouw bedrijf onder de aandacht brengen? Plaats dan een advertorial op mijn blog. Een advertorial is een blogpost op mijn site waarin het gewenste product of dienst wordt uitgelicht. In het artikel zal een verwijzing staan naar de website van het bedrijf. Ik plaats alleen advertenties die in de lijn liggen van mijn blog. Er moet een duidelijke link zijn met moeder en kind.

Banner
Het is ook mogelijk een banner te plaatsen op mijn blog. Een banner is een afbeelding of tekst die in de zijbalk van mijn blog geplaatst zal worden. Een banner is voor langere tijd zichtbaar op mijn blog.

Winactie
De bezoekers van MoedersNatuurlijk zijn dol op winacties. Winacties worden naast de website ook onder de aandacht gebracht op Facebook, Twitter en Instagram.

Review
Reviews zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Wanneer mensen een product kopen, bekijken zij vaak vooraf de reviews. Voor MoedersNatuurlijk schrijf ik reviews over producten die passen bij de visie van MoedersNatuurlijk. Denk hierbij aan alle producten die Moeder en Kind goed kunnen gebruiken.

Wanneer een product tegenvalt of niet aan mijn verwachtingen voldoet overleg ik met de opdrachtgever of zij de review geplaatst willen hebben of liever niet gepubliceerd zien.

Porfolio
Een greep uit de bedrijven waar MoedersNatuurlijk reeds succesvol mee heeft samengewerkt: Brabantia, Kek Amsterdam, Mercis (nijntje), Naïf, Rosti Mepal, Lief! Lifestyle, Dr. Hauschka, Lidl, 4NaturalKids, Petit & Jolie, Kiddy Colors, VTech, Maxi-Cosi, FotoFabriek.

Contact
Voor aanvragen, meer informatie of het bespreken van de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact op met moedersnatuurlijk@gmail.com of vul onderstaand contactformulier in.