Eveline Both

Hallo allemaal!

Ik ben één van de gelukkigen die mogen gaan schrijven voor Moeders Natuurlijk en het is een eer om met jullie mijn verhaal te mogen delen als moeder, leuke nieuwe dingetjes op te sporen, recepten uit te proberen en nog veel meer! Het is teveel om op te noemen dus ik zal mij eerst even voorstellen.

Ik ben Eveline Both, geboren op 4 januari 1986 te Sliedrecht en nu alweer 8 jaar met heel veel plezier woonachtig in Giessenburg.

Ik ben getrouwd met Peter en we hebben een prachtige zoon Davy van bijna 3 jaar die onze hond Simba de stuipen op het lijf jaagt.

Mijn hobby’s zijn klaverjassen, tuinieren, lezen, creatief bezig zijn, maar bovenal schrijven.

Ik ben auteur van inmiddels twee romans en de derde gaat hopelijk eind dit jaar nog volgen. Dit is het laatste deel van een trilogie maar er zullen zeker nog vele boeken gaan volgen.

Ik ga schrijven over alles wat met het lichaam te maken heeft… bovenal wat er in ons eigen leven afspeelt. De ontwikkelingsstoornissen van Davy, mijn eigen lichamelijke gebreken maar natuurlijk ook vele andere onderwerpen zoals voeding en dieet en zelf maakt ideetjes. Nou ja eigenlijk alles waarvan ik denk dat het met het lichaam te maken heeft en interessant genoeg is om met jullie te delen.

Heel veel leesplezier!

Veel liefs,
Eveline Both

eveline-both