WINNEN | BABY Born Interactief bad

Oh, ik sta echt te popelen om deze geweldige winactie met jullie te delen! Ik mag één van jullie blij maken met het Interactieve bad van BABY born. Hoe gaaf is dat!  Wie weet wil jij deze wel bewaren voor de feestdagen of je wilt je kindje gewoon verrassen, doe dan zeker mee! BABY born interactief bad

BABY born kan in bad en dat is met dit Interactie bad echt een feest. Samen met het eendje kan BABY born lekker in het schuim spelen.

Vul het badje met water (oké mama’s, hou wel een handdoek in de buurt) en doe zeep in het gaatje tussen de sproeier en de schuimknop. Wanneer je de schuimknop indrukt, komen er zeepbelletjes in het water.

Nog meer feest! Femke vindt dit de mooiste knop! Druk je op de zilverkleurige knop onderaan het bad, dan beginnen er lichtjes te branden in de badkuip en hoor je het liedje van BABY born en lach- en spettergeluiden.

Klaar met badderen? Spoel dan het schuim van BABY born’s lijfje met de sproeier, super makkelijk door op de andere knop te drukken zodat er water uit de sproeier komt.

Hoe kun je meedoen
Ook zo enthousiast geworden? Meedoen kan heel makkelijk! Abonneer je op het YouTube kanaal van MoedersNatuurlijk en laat hieronder een reactie achter waarom je wilt winnen.

Extra kans maken, dan kan! 
Natuurlijk is delen super lief én door MoedersNatuurlijk op Facebook of Instagram te volgen maak je extra kans. Voor ieder extra kanaal dat je volgt maak je meer kans.

Meedoen kan tot en met zondag 5 november. De winnaar zal onderaan de blog bekend gemaakt worden.

Let op, de winactie betreft het interactieve bad, BABY born niet inbegrepen. 

Beste Nanda, van harte gefeliciteerd met deze geeeldige prijs! Wij wensen jouw dochter Nina heel veel plezier met badje! 

BABY Born interactief Bad

89 Reacties op “WINNEN | BABY Born Interactief bad

 1. Hele toneelstukjes met haar baby komen sinds kort voorbij. Wat genieten we er van en moeten we vaak (stiekem) lachen. Een goede verwerking van de dag, dat blijkt wel. Dit badje zal onze dochter Maud dan ook vast super leuk vinden om mee te mogen spelen. Nog meer belevenissen om na te spelen. Leuk leuk!

  Like

 2. Mijn dochtertje is deze week 2 jaar geworden en is een echt poppenmoedertje aan het worden! Elke avond brengt ze haar baby naar bed. Ze heeft sinds kort een prachtig poppenbedje (door opa gemaakt) en van haar oudtante handdoekjes en washandjes voor haar poppenbaby gekregen. Dus dit badje zou zo leuk voor haar zijn! 😍

  Like

 3. Oh wooooww wat super leuk zeg !!! Hier zouden mijn dochters echt super blij mee zijn 🙂 Ze zijn 5 en 3 en zijn echt hele dagen met baby born aan het spelen. Zo schattig om te zien dat ik dan vaak mezelf erin terug zie of uitspraken die ze tegen de baby zeggen gewoon mezelf hoor praten 😉

  Liked by 1 persoon

 4. Ohhh wat onwijs gaaf!! Ik doe dolgraag mee voor mn dochtertje lotus. Ze is echt dol op poppen. En oh oh wat zou ze het geweldig vinden om haar pop zelf in bad te kunnen doen. We gaan gewoon heel hard duimen want meer kunnen we natuurlijk niet doen(en natuurlijk volg ik je via insta en via je youtube kanaal)

  Like

 5. 4 november vieren we de eerste verjaardag van ons dochtertje 😍 voor haar verjaardag krijgt zij haar eigen babyborn. Nu speelt ze steeds met mijn babyborn die ik 24 jaar geleden gekregen heb en die ze als ze zelf eten gehad heeft en weer gaat spelen tegen zich aan drukt en zegt: “tiet tiet hmmm”. Als ze naar bed gaat moet de baby mee en moet deze in haar wiegje slapen. Als ze in bad gaat moet de baby ook mee(helaas kan die niet meer mee in bad). Het badje zou geweldig voor haar en haar nieuwe eigen babyborn zijn die straks ook gewoon lekker mee in bad kan.

  Liked by 1 persoon

 6. Wow, dat zou gaaf zijn voor onze popprenmoeders van 6 en 4. In februari verwachten we een tweeling ook meisjes. Hoe leuk zou het zijn als zij hun babybornpoppen tegelijk met de tweeling in bad kunnen doen.

  Like

 7. Wat GEWELDIG!! Dan kan mn kleine meisje tegelijk in bad met haar lieve popje die echt overal mee naartoe gaat en alles meemaakt wat noa meemaakt! 😀 wat zou ze dit prachtig vinden!!

  Liked by 1 persoon

 8. Wauw wat een prijs mag jij verloten! Ik doe dan ook graag mee voor onze enige dochter die alleen maar broers om zich heen heeft en dus ook veel jongens speelgoed. Als echte poppenmamma krijgt ze van sinterklaas dan ook de babyborn pop. Hoe gaaf zou het dan zijn als ze haar “baby” dankzij jou ook nog eens lekker kan badderen!

  Like

 9. Dit cadeau zou echt super zijn voor mijn dochter van 2! Ze is helemaal gek van haar baby Born en ze zou dit dan ook heel erg leuk vinden! Over ongeveer 3 weken krijgt ze er een broertje bij. Hoe leuk zou het zijn als zij dan straks haar baby Born in het badje kan doen als ik haar kleine broertje in bad doe! 🙂 Wij gaan duimen!!

  Like

 10. Zou graag willen winnen voor onze dochter van 3.5jr liefste poppenmoeder die er is en ze word opnieuw grote zus in maart van een klein zusje! Dis dit zou super zijn als we de baby’s samen in bad kunnen doen

  Like

 11. Ik doe graag mee voor mijn dochter. Ze houdt erg van poppen, maar een badje ontbreekt. wel staat het elk jaar op haar verlanglijstje. ( en ik denk dat haar twee broers stiekem ook leuk zullen vinden)

  Liked by 1 persoon

 12. Wat een leuke acties heb je weer Anna! En een week vol vlogs, wat super! Juul is een echte poppenmoeder die hele verhalen houdt tegen d’r pop en liedjes voor d’r zingt. Ze loopt buiten ook al vaak achter de buggy, te schattig! Dus ja een badje voor d’r pop, en wat voor eentje zeg, is hier van harte welkom! Zeker die muziekjes, dat wordt dansen!

  Liked by 1 persoon

 13. Mijn nichtje gaat het leuk vinden dit!! Ze komt voor het eerst sinterklaas vieren bij mij en dit zou 1 grote verrassing zijn voor haar 😊

  Like

 14. Wauw! Wat een super actie! Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn dochter , leuke verassing met de feestdagen , het is een echte poppen moeder en zie haar dit al hellemaal doen!

  Liked by 1 persoon

 15. Superleuk voor ons poppenmoedertje; Elise heeft verschillende poppen waaronder ook een meisje en jongen babyborn en dit zou ze wel echt heel leuk vinden. ze heeft al een bedje, box en eetstoel maar nog geen badje voor haar poppen. Ik waag graag een kansje en volg voor een extra kans via alle 3 de aangegeven kanalen. liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

  Liked by 1 persoon

 16. Ik zou dit SUPER leuke badje graag willen winnen voor mijn dochtertje Caitlyn. Ze is een echte poppenmoeder. Speelt dagelijks met de Baby Born, soms met allerlei toeters en bellen, soms gewoon stil op de bank in haar eigen wereldje. Het is zo’n lief kind en dit badje wilt ze ZOOOO graag, want voor haar verjaardag kreeg ze een pop die in bad mag, maar het badje ontbrak nog. Ik ga KEI hard voor haar duimen.

  Liked by 1 persoon

 17. Mijn dochtertje van 5 zal het geweldig vinden als ze dat interactieve badje voor haar pop zou hebben. Haar tante heeft sinds kort een baby en natuurlijk vindt ze die superlief. Sindsdien speelt ze ook veel meer met de pop. Pas hebben we nog een flesje gekocht. Maar dit bad van Baby Born is natuurlijk helemaal superleuk speelgoed.

  Liked by 1 persoon

 18. Wauw wat leuk😍 onze zoon wordt binnenkort grote broer maar om de kraamhulp te kunnen helpen is hij nog te klein. Hoe leuk zou het toch zijn als hij zijn eigen baby in bad kan doen. Zo spannend hoe het voor hem is als de baby er daadwerkelijk is.

  Liked by 1 persoon

 19. Mijn dochter Mara heeft voor haar verjaardag een Baby Born gekregen en ze heeft haar Roosje genoemd. Haar pop moet overal mee naar toe en heeft een eigen stoel aan tafel, een hoekje in haar bed waar ze mag slapen en zelfs een eigen potje op de wc staan. Wat zou het leuk zijn om een eigen badje voor haar pop te hebben!!

  Ik weet zeker dat ze dit het allermooiste cadeau ooit gaat vinden en Sinterklaas mag het aan haar geven 😉

  Ik volg op alle kanalen en hoop zo dat die extra kansjes me geluk gaan brengen, hard duimen!!

  Like

 20. Wat een super leuke winactie me dochtertje is net 1 geworden en heeft een baby Borne pop gekregen, ze speelt er alle dagen mee en wil de pop ook mee deed eigen badje in nemen. Dus het zou zo leuk zijn als de baby Borne van haar een eigen badje krijgt. 😊

  Like

 21. Geweldige winactie! Ik waag een gokje voor mijn zoontje. Hij is ontzettend aan de sleur met zijn poppen. Ze gaan mee in de buggy, moeten naast hem in een poppenbed slapen en hij neemt ze zodra hij kan mee naar het kinderdagopvang 😑. Dit badje gaat het leven van zijn poppen een stuk aangenamer maken, aangezien hij zo druk met ze is.. ze verdienen elke avond een lekker warm bad.

  Groetjes Carmen

  Liked by 1 persoon

 22. Ik maak graag kans op het badje omdat mijn dochter een echt poppenkind is. De pop heeft ze vorig jaar gekregen en die wordt met de spullen steeds meer uitgebreid. Zou een heel mooi cadeau zijn voor de feestdagen.

  Like

 23. Ohhh jaaaaa, deze staat hoog op het verlanglijstje van jongste dochter Hannah! Zoveel avonturen heeft ze al meegemaakt met haar BabyBorn. Ze gaat mee naar de speeltuin en picknicken, maar ook fietsen en schooltje spelen komt nogal eens voor! In bad doen is een avontuur wat ze echter nog niet heeft mee mogen maken. Met dit interactieve bad en bijbehorende pop kan ook dit worden ervaren. Goed bezig bij Zapf Creation, dat maakt meisjes (en jongens?) en hun ouders blij!! 😉

  Liked by 1 persoon

 24. Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter. Ze is helemaal gek op spelen met poppen en ze kan zichzelf de hele dag ermee vermaken. Ik zou de baby born met het bad heel erg graag met Sinterklaas geven, ze zal het helemaal geweldig vinden!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s