VLOG #46 Wat een avond!

Help mama’s, is dit weer zo’n fase? Wat een avond! De meisjes waren zo moeilijk naar bed te krijgen. Wat is dat dan zwaar na een werkdag. Edwin en ik waren allebei moe en de meiden wilde maar niet slapen. Hopelijk is het inderdaad weer een fase, want je ziet gewoon aan die koppies dat ze hun slaap nodig hebben. Verder was het een normale werkdag voor mij, waar ik verder niet mag filmen voor jullie, dus hier en daar kan ik jullie wat laten zien, maar helaas niet van mijn werk.

We zijn nu al bij vlog 5 van de vlogweek. Ik ben heel benieuwd hoe jullie het vinden en of ik na deze week de dagvlogs voort zal zetten of dat ik bijvoorbeeld overstap naar 3 vlogs in de week. Laat je weten wat jij leuk zou vinden…

Kijken weer gezellig mee!

2 Reacties op “VLOG #46 Wat een avond!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s