Review Zwitsal luiers 

Wij kregen onlangs de luiers van Zwitsal opgestuurd om eens uit te proberen. Met twee kindjes in de luiers is dat natuurlijk altijd welkom!

Via Instagram vroeg ik jullie via een poll of jullie het leuk zouden vinden om een review te lezen. Maar liefst 85% van jullie wilde dit! Hopla, daar gaan we dan!

Eerst indruk, hoe voelt de luier aan?
De luier is zacht en soepel en voelt prettig aan. Ik verwachte een Zwitsal geur, maar die zit er niet aan. Persoonlijk vind ik dit een voordeel, want ik hou alles zo neutraal mogelijk voor de meisjes. Er zit wel een geur geurbuiltje in het pak, zodat je wel de geur in de commode of kast kunt hebben door het builtje daar te bewaren. De luier heeft niet heel veel kleurtjes, wat ik persoonlijk een voordeel vind. Zo schijnt er ook zo min mogelijk door de romper of bijvoorbeeld door een lichte maillot of legging die de meisjes vaak dragen.

Goed droog of lekt de luier door?
Ondanks dat Tessa ’s nachts wakker wordt voor een flesjes verschonen we haar niet in de nacht. Zouden we dit wel doen, is ze niet meer in slaap te krijgen omdat ze zo wakker is geworden door het felle licht. Ze draagt de luier van 19.00 uur tot ongeveer 07.00 uur de volgende morgen, 12 uur lang dus. Ze krijgt ’s nachts nog een flesjes en doet daardoor echt de nodige plasjes. De luier zit ’s ochtends goed vol, maar lekt niet door. Tessa is geen rustige slaper en rolt gerust haar hele bedje door. Gelukkig blijft de luier goed op zijn plek zitten en is haar rompertje de volgende ochtend nog droog! Belangrijk, want dat is echt wel waar een goede luier in mijn ogen aan moet voldoen.

Zwitsal luiers review

Goede pasvorm
Wij hebben de luiers ontvangen in maat 4 (8-16 kg) en gebruiken deze voor Tessa. De luier zit Tessa als gegoten. Ondanks dat ze heel bewegelijk is sluit de luier goed aan om haar billetjes en zit de luier aan de achterkant mooi hoog. Echt een must vind ik, want zo ben je er (in bijna alle gevallen;)) zeker van dat ze ook bij een flink poep luier niet tot aan hun nek onder zitten.

Zwitsal luiers review geurbuiltje

De prijs
Natuurlijk niet onbelangrijk is de prijs. Voor een pak van 30 stuk betaal je €10,99, dat is zo’n €0,36 per luier. Er zijn ook voordeel- en maandpacks te koop, dan zijn de luiers voordeliger. Naar mijn idee vrij prijzig, maar ongetwijfeld dat ze ook in de aanbieding komen, dan zal ik ze zeker ook zelf kopen. Ik beoordeel de luiers dan ook als zeer goed!

 

 

7 Reacties op “Review Zwitsal luiers 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s