VLOG #44 Burgelijk Weekend

Waar ben ik aan begonnen? Dat dacht ik gisterenavond toen ik de vlog voor jullie ging editten. Zoals beloofd zal ik een week lang, iedere dag een vlog plaatsen, maar wat een werk is dat. Als de meisjes op bed liggen, de boel aan kant is en alles klaar staat voor de volgende dag, kruip ik dus nog achter de laptop. Maar goed, ik was jullie ook wel iets verschuldigd, na al die weken geen vlogs te hebben geplaatst. En, als ik iets wil bereiken moet ik er ook inspanning voor leveren en er mogelijk iets voor laten, zo is dat nou eenmaal.

Oke, kijken jullie dan weer gezellig mee?

 

Een Reactie op “VLOG #44 Burgelijk Weekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s