Wie jarig is trakteert…Bergstein slofjes

Happy Birthday to me! Yes, vandaag is het echt zover en mag ik maar liefst 30 kaarsjes uitblazen. En, wie jarig is trakteert! Daarom heb ik voor jullie een super gave winactie waarbij ik 1 paar Bergstein Cozy’s  weg mag geven. De maat en kleur kun je zelf uitzoeken en ik kan je zeggen, de keuze is reuze!

Jullie kennen Bergstein waarschijnlijk allemaal van de regenlaarsjes, maar via Instagram lieten jullie weten nog niet op de hoogte te zijn van de nieuwe slofjes.

Twinning is winning
Voor de mama’s (of papa’s) die graag hetzelfde dragen als hun kindje, dit kan! Want Bergstein heeft deze super zachte slofjes in 12 kleuren vanaf maat 19 tot en met maat 47. Super leuk dat iedereen in huis nu dezelfde sloffen kan hebben, ieder in zijn eigen kleur! Let eventjes op, want sommige kleurtjes gaan tot maat 38 of 42.

Ze zien er niet alleen zacht uit…
De slofjes zijn ook nog eens super zacht en kriebelen niet omdat ze gemaakt zijn van zuivere scheerwol. In de slof zit een wollen binnenzool en de buitenzool heeft een goede antislip doordat deze is vervaardigd van vilt en latex. Zo hoef je ook niet bang te zijn dat je kindje uitglijd tijdens het spelen op een gladde vloer.

Hoe kun je meedoen?
Wil jij ook van de warme slofjes voor je kindje, of wie weet wel voor jezelf? Ik ben heel benieuwd in welke maat en kleur jij ze zou willen hebben. Volg MoedersNatuurlijk op Facebook en Instagram en laat daar je reactie achter.

Voor ieder kanaal dat je volgt maak je extra kans. Wil jij een andere mama taggen in je bericht, super lief, want dan maakt zij ook kans.

Meedoen kan tot en met zondag 22 oktober. De winnaar zal via de blog en social media bekend worden gemaakt. – EN DE WINNAAR IS, EVELINE (@by_Maren)! Van harte gefeliciteerd! Heel veel plezier met deze heerlijke, warme, zachte slofjes! 

Bedankt voor deze heerlijke slofjes Bergstein. Femke en Tessa zijn er blij mee! Leuk dat we ook één van onze volgers mogen verrassen met zo’n lekker warm paar Cozy’s. 

18 Reacties op “Wie jarig is trakteert…Bergstein slofjes

 1. Wij zijn groot fan van de bergstein regenlaarsjes en erg benieuwd naar de sloffen 😍 ze zien er echt heerlijk cosy uit en zo leuk dat ze er net zoals de laarsjes in allerlei kleurtjes zijn! 😍
  Mijn kleine meisjw zou dolblij zijn met de roze in maat 27 🍀

  Liked by 1 persoon

 2. Gefeliciteerd Anna
  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje van bijna 3 ze kan wel een opkikkertje gebruiken ze is donderdag gevallen op de crèche en heeft haar elleboog en onder arm gebroken uit gegleden op de sokken dus de slofjes zou nu wel een uit komst zijn voor op de crèche als ze weer gaan spelen in de gymzaal

  Like

 3. Van harte gefeliciteerd!! En wat leuk dat je dat met je volgers wil vieren!! 😀
  Ik doe graag mee voor mijn kleine meisje, die altijd koude voetjes heeft en met de roze slofjes in maat 27 dolblij zou zijn! 😀

  Liked by 1 persoon

 4. Alsnog van harte gefeliciteerd!!
  En wat zijn de slofjes leuk! Ik kende ze nog niet.. Inderdaad heel veel keuze. Ze zien er heerlijk warm uit. Ik zou ze zelf heel graag willen hebben, maar ik gun ze mijn dochter nog meer haha. Met de koudere dagen die eraan komen vind ik het wel een fijn idee dat Fenna lekker warme voetjes heeft. Ik zou de felroze kiezen in maat 20 😀

  Liked by 1 persoon

 5. Ik ben helemaal gecharmeerd van dit kleurrijke merk! Lekker afwijkend. Een mooie tegenhanger voor de vaak zo kleurloze en sombere mode. Gezien mijn leeftijd en maat ga ik voor de Dark Blue in maat 39.

  Liked by 1 persoon

 6. Lekker cozy! Ik zou graag kans maken op de grijze variant in maat 39.
  Ik heb nu spaanse sloffen, maar die verliezen hun vorm zo na een tijdje. Ik denk dat deze bergstein sloffen meer zullen zitten als een stoffen bootie, dus dat deze lang mooi zullen blijven. En ze zien er comfortabel uit, dat is ook wel fijn :).
  Ik heb geen FB en IG, maar ik volg je wel op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s