Strijkservice, ja of nee?

Iedere zondag sta ik weer met een gezonde portie tegenzin op de zolder. Die berg strijk ligt daar mooi op mij te wachten, maar die liefde is niet wederzijds, want daar gaat mijn qualitytime met Edwin en de kinderen.

Na zoveel keer de Facebookpagina van de strijkservice te hebben bekeken en een kaartje in de supermarkt mee te hebben genomen belde ik dan maar.

Wegbrengen van de strijk
Oké, ik bof echt, want het adres is nog geen minuut rijden hier vandaan. De dame komt het eventueel ook ophalen, maar ik vond het geen punt om even weg te brengen. Daar ging ik dan, met een stapel van 18 stuks strijkgoed. Alles netjes op een hangertje, zodat ik het na het ophalen ook weer zo mee kon nemen en thuis gelijk weer in de kast kon hangen.

Hoe is het bevallen?
Ik vond het fijn om alles weg te brengen om zo de achterstand kwijt te zijn. De strijk is echt keurig gedaan en daar is niets op aan te merken. Het is heerlijk om de kleding af te geven en gestreken en wel weer op te halen. Ik merk wel dat ik erg gehecht ben aan onze eigen geur of de geur van het wasgoed. Ondanks dat er niet gerookt wordt, merk je wel het wasgoed een ander geurtje heeft gekregen. Niet vies, maar gewoon anders, een tikje muf misschien. Ik zal de strijkservice om die reden alleen gebruiken als ik weet dat ik in het weekend echt geen tijd heb vanwege verjaardagen of andere dingen. Misschien ga ik nog eens opzoek naar een ander adresje in de buurt, wellicht dat ik dat daar minder ervaar, want het is toch wel erg fijn om zo nu en dan strijk uit te besteden.

Wat kost strijkservice
Dit was voor mij wel doorslaggevend, want de kosten vallen naar mijn mening erg mee. Mijn collega betaald namelijk het dubbele en dat zou ik er dan toch weer niet voor over hebben.

  • kleding €0,30
  • overhemden €0,60
  • beddengoed 0,90

Jullie reacties
Via Instagram kreeg ik al een aantal reacties van jullie. Sommige strijken niet of laten het doen door de hulp/schoonmaakster. Er zijn er ook bij die strijken niet erg vinden of die zelf ook een strijkhulp hebben. Heb jij nog een gouden tip, ik ben in ieder geval heel benieuwd wat jullie er van vinden.

 

 

 

4 Reacties op “Strijkservice, ja of nee?

  1. Ja strijken is ook niet mijn leukste werkje, maar het moet wel gebeuren. Heb hier in de buurt nog niemand gevonden die zoiets doet, en als ze niet te duur is, wil ik zoiets best door iemand anders laten doen. Dus als iemand een persoon in Utrecht weet geef het maar door.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s