Bijna 30 jaar! Psst, hulp gevraagd!

Jawel, over twee weken mag ik 30 kaarsjes uitblazen. 16 oktober ben ik jarig en bereik ik weer een mijlpaal.

30 jaar
Ik weet nog dat ik als tiener 30 jaar een hele leeftijd vond. Dan hoorde je echt bij “dé grote mensen”, had je een leuke baan, een huis, misschien wel kinderen en noem het op. Het leek altijd ver weg en als ik eerlijk ben, lijkt het alsof ik gisteren mijn rijbewijs haalde, terwijl dat alweer 12 jaar achter me ligt.

Dankbaar
Wat ben ik dankbaar dat ik mijn 30ste verjaardag zo mag vieren. Een lieve man, oké, we zijn dan (nog!) niet getrouwd, maar vriend klinkt zo raar omdat we samen twee prachtige dochters hebben. De meisjes die zich zo goed ontwikkelen en waar we iedere dag weer van genieten. We hebben een prachtig huis op een fijne plek. Ik heb een baan, een geweldige blog, lieve familie en een stel lieve vriendinnen. Wat kan een mens zich nog meer wensen?

Ik realiseer me goed dat dit allemaal niet vanzelfsprekend is en ben daarom ook onwijs dankbaar voor de dingen die ik hierboven beschrijf.

Hulp gevraagd! 
Ondanks dat ik al veel heb om dankbaar voor te zijn, hou ik ook nog dingen om voor te streven. Zo wil ik MoedersNatuurlijk veel meer laten groeien. Als straks de meisjes naar school gaan hoop ik rondom de kinderen te kunnen werken, zodat ze na school niet naar de opvang hoeven en ik voor ze thuis kan zijn. Ik wil werken op de momenten dat zij op school zitten, voor zo ver dat kan uiteraard, en de overige uren in de avond maken. Dat kan alleen met hulp van mijn lieve volgers. Ik wil content schrijven, welke jullie leuk en interessant vinden om te lezen.

Ik zou heel graag in de comments lezen wat jullie op MoedersNatuurlijk willen vinden. Zijn dat tips over het moederschap of misschien vinden jullie het leuk om af en toe wat recepten voorbij te zien komen, misschien wel dingen gericht op interieur of mode items voor de kids. Missen jullie de vlogs nog en zouden jullie deze graag weer terug zien? Hopelijk willen jullie mij helpen, dan zie ik jullie reacties heel graag hieronder.

Nieuwe site
Zoals eerder aangekondigd werk ik achter de schermen aan een nieuwe site. Deze moet voor jullie zo leuk zijn, dat jullie niets willen missen. Laat daarom ook zeker een berichtje achter, dan weet ik zeker wat er niet mag ontbreken!

Veel liefs,
Anna

IMG_1684.JPG

7 Reacties op “Bijna 30 jaar! Psst, hulp gevraagd!

 1. Hoi Anna.
  Wat super als je je werkzaamheden rondom de meisjes zou kunnen uitbreiden.
  Ik mis je vlogs zeker.
  Waar ik in geïnteresseerd ben is je kook vlogs/ boodschappen/ recepten.
  Kun je inmiddels weer glutenvrij eten ?
  Groetjes
  Harma

  Liked by 1 persoon

  • Wat lief om te lezen Harma! Ik mag gelukkig weer glutenvrij eten en voel me weer een stuk beter. Ik ga kijken of ik iets leuks op kan zetten voor kookvlogs/boodschappen/recepten 👍🏻Dank je voor je reactie.

   Like

 2. Hoi Anna,
  Super leuk en knap hoe je MoedersNatuurlijk hebt gemaakt tot wat het nu is en nog meer wil laten groeien! Ik volg je vanaf je start met BiologischNatuurlijk en ik lees en kijk met veel plezier je blogs en vlogs! Inmiddels ben ik moeder, maar ik vond je items ook erg leuk toen ik dat nog niet was 🙂
  Qua content zijn tips en trucs over het moederschap zeer welkom, zou ik het leuk vinden te zien wat je kookt en wat je bijvoorbeeld voor de meisjes aanschaft.
  Ben erg benieuwd naar je nieuwe site 🙂 veel succes!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s