Ben ik gestopt?!

Yes, lieve volgers, hier ben ik weer! Bedankt voor al jullie lieve berichten over mijn afwezigheid. Gelukkig goed nieuws, ik ben niet gestopt!

Waar was ik dan?
De afgelopen periode heb ik tijd willen maken voor mijn gezin en had ik ook tijd nodig voor mezelf. Zoals de meeste van jullie weten is Tessa pas 8,5 maand en ik kan je zeggen, dacht ik het druk te hebben met 1 dochter, man man…nu ik twee meiden heb kom ik helemaal tijd te kort. Het is absoluut genieten hoor, maar ook iedere dag een race tegen de klok. Ik wilde niet alle tijd in MoedersNatuurlijk stoppen, maar genieten van deze bijzondere tijd die ik met de meiden heb.

Na mijn verlof ben ik weer aan de slag gegaan, maar het viel niet mee om weer in dat ritme te komen. Toen ik dacht het op de rit te hebben overleed mijn opa, waar ik veel verdriet van heb (gehad) en waar ik tijd nodig had om mezelf te herpakken. Het verlies van iemand die je zo dierbaar is heeft enorm veel impact op je heb ik gemerkt. Ook nu ik dit schrijf merk ik nog hoe moeilijk ik het er mee heb, maar ik weet ook dat ik mezelf niet wil “verliezen” in verdriet. Ik had een lieve opa, daarom doet het gemis ook zo’n pijn, maar laat ik dan ook juist de mooie herinneringen koesteren.

Glutenavontuur 
Voor wie mij al langer volgt of zelfs persoonlijk kent, weet dat ik al ruim 4 jaar zonder gluten eet. Ik voelde me daar altijd enorm goed bij en de klachten die ik vroeger had, zoals een opgeblazen buik (maar dan ook echt alsof je 3 maanden zwanger bent), enorm vermoeid en extreme hoofdpijn verdwenen als sneeuw voor de zon. Helaas heb ik de afgelopen 1,5 maand glutenrijke producten moeten eten, zodat ze een maag- darmonderzoek konden doen om te kijken wat de gluten bij mij voor schade aanricht. Hiervan wacht ik nu nog op de uitslag, maar wat heb ik me daardoor de afgelopen twee maanden slecht gevoeld. Ik was extreem vermoeid, zelfs ’s ochtends vroeg na het opstaan, de hoofdpijn kwam terug en ik was de hele dag door misselijk en nee, ik ben niet zwanger 😉 Al met al maakte dat dat ik niet goed in mijn vel zat.

Wat wel en wat niet delen
Ook heeft de vraag erg gespeeld wat ik wel en niet wil delen. Het liefst deel ik natuurlijk heel veel met jullie, maar ik wil ook de privacy van Femke, Tessa en Edwin respecteren. Het trekken van een grens is best lastig en ik moet ook toegeven dat ik daar nog steeds niet over uit ben, maar dit zal ik per blog gewoon gaan bekijken.

Vakantie
Daarnaast hebben we ook genoten van een heerlijke vakantie op Texel. Wat was het genieten om er met zijn viertjes tussenuit te zijn. We hebben echt een hele fijne tijd gehad en het heeft mij in ieder geval erg goed gedaan. Als moeder ben je toch altijd druk in het huishouden en op vakantie hoeft dat gewoon even niet. Althans, je hoeft niet te wassen en te strijken, wat ik al enorm vindt schelen.

IMG_1547

Opgeladen om weer te gaan
Ik mis het bloggen en het vloggen trouwens ook, dus het is tijd om weer aan de slag te gaan. Wanneer de vlogs weer starten en ik welke vorm weet ik nog niet, maar ik beloof jullie, ze komen er weer aan.

Nogmaals dank voor al jullie lieve (privé) berichten, want het is echt heel leuk om te horen dat jullie zo graag op MoedersNatuurlijk komen.

 

 

 

3 Reacties op “Ben ik gestopt?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s