Was tot eind 2017 gratis én bewust

Jullie lezen het goed! MoedersNatuurlijk heeft weer een super gave WinActie voor jullie. Gratis wassen tot eind 2017, met Ecover wasmiddel. Hiermee was je niet alleen schoon, maar ook nog eens bewust.

Ecover produceert namelijk was- en reinigingsmiddelen op basis van plantaardige grondstoffen en mineralen, die de beste resultaten leveren tegen een eerlijke prijs.

Ecover Wasmiddel smart green science
Om te vieren dat zij een vernieuwde wasmiddellijn hebben opgezet mag ik 1 winnaar blij maken met maar liefst 6 flessen wasmiddel. Yes, je leest het goed, 6 flessen! Hiermee was je tot en met het eind van het jaar gratis.Ecover Wasmiddel smart green science
Een krachtige en toch zachte formule
Ecover’s supergeconcentreerde wasmiddel kan veel verschillende soorten vuil en vlekken de baas – zelfs bij wassen op 30 graden – en wast je kleren brandschoon. Dit heb ik zelf ook ervaren bij de kleertjes van Femke en Tessa, die soms best wat hardnekkige vlekken bevatten. Iedere fles bevat Ecover’s ‘Smart Green Science’, natuurlijke enzymen in het supergeconcentreerd wasmiddel die zorgen voor een stralend schone was.Ecover Wasmiddel smart green science
Ook voor de gevoelige huid
Zoals jullie weten heeft Tessa last van eczeem en gebruiken we bewust hele natuurlijke producten voor haar. We vinden het ook belangrijk dat haar kleertjes gewassen worden met een wasmiddel dat daaraan voldoet.  De zeep in Ecover wasmiddel, die biologisch afbreekbare plantaardige ingrediënten bevat, is gemaakt van zonnebloemolie in plaats van palmolie. De verbeterde wasproducten zijn ook dermatologisch getest en zodoende zacht voor zelfs de meest gevoelige huid.

Winnen?
Wil jij nou net als ik ook wassen met Ecover, doe dan mee om een pakket met 6 flessen wasmiddel te winnen. In het pakket zitten 3 flessen met de geur Kamperfoelie & Jasmijn, bloemen die vooral ’s avonds een exotische geur verspreiden en zodoende doen denken aan een zachte zomeravond. En 3 flessen met de geur Appelbloesem & Freesia, een zoete en lenteachtige geurbeleving die je zintuigen doet ontwaken.

Wil jij winnen? Volg MoedersNatuurlijk dan op Facebook en Instagram en laat een reactie achter waarom dit pakket jouw kant moet opkomen!

Extra kans maken? Abonneer je dan ook op mijn YouTube kanaal.

Meedoen kan tot en met 4 augustus ’17. De winnaar zal onder dit bericht bekend worden gemaakt. 

Nina van der Meulen, van harte gefeliciteerd met deze geweldige prijs. Stuur een mail met jouw gegevens naar moedersnatuurlijk@gmail.com zodat deze prijs zo snel mogelijk jouw kant op komt. 

Ecover Wasmiddel smart green science

* Gratis wassen tot en met het eind van het jaar is gebaseerd op 5 wassen per week. Kosten voor het gebruik van de wasmachine niet meegerekend. 

32 Reacties op “Was tot eind 2017 gratis én bewust

 1. Ik ben nieuwsgierig geworden naar dit merk en zou het graag willen testen! Het klinkt namelijk heel goed! 🙂
  Ik volg je op fb, instagram en ben abonnee op YouTube.

  Liked by 1 persoon

 2. Ik ken het merk van een flesje afwasmiddel dat we een keer gebruikt hebben. Was fijn spul. In oktober krijgen we er een kleintje bij en dan zullen er heel wat wasjes gedraaid gaan worden. Met zo’n mooi pakket zijn wij dan allemaal extra blij! Ik doe dus graag mee voor ons gezin!

  Liked by 1 persoon

 3. Ik zou dit zo graag willen uitproberen. Wat fijn dat jullie dit mogen weggeven. Ik vergat bijna dat ik je al overal een hele poos volg.

  Groetjes Claudia.

  Like

 4. Zou erg graag het pakket willen winnen 🍀 We zijn steeds bewuster aan het leven wat ons goed bevalt. Wassen doen we gewoon nog steeds hardnekkig maar met een dochtertje van 18 maanden en over een paar weken een 2e kleintje zou dit weer een mooie stap zijn in de goede richting. Ook ik volg je op alle kanalen 👍🏻

  Liked by 1 persoon

 5. Nou, “moet” niet. Maar het zou wel een aangename kennismaking zijn met wassen op verantwoorde natuurlijke wijze. Ik heb overigens wel al afwasmiddel van dit merk geprobeerd. Ik moest wennen aan de geur, maar verder helemaal prima.

  Liked by 1 persoon

 6. Ik doe graag mee! Niet alleen heb ik een kind die alles vuil maakt ook een man die er wat van kan! Dus deze win actie zou mij heel blij maken!!!

  Like

 7. Zou deze Heel graag willen testen! Ik heb sinds dit jaar eczeem,omdat ik allergisch ben voor een bepaald conserveermiddel. Ook mijn dochter heeft eczeem. Wij moeten dus ook onze kleding wassen met een neutraal wasmiddel. Dit merk was net iets te duur voor m’n portomonnee, maar wil graag testen of het het waard is!

  Liked by 1 persoon

 8. Ohhh heel graag! Het eerste kindje is op komst, dus van eens in de week wassen gaan we naar intensief wasmachinegebruik… Lekker wasmiddel komt dan goed van pas 🙂

  Like

 9. Wauw wat een gave winactie!
  Graag doe ik mee, want in een gezin met 9 personen worden wel de nodige wasjes gedraaid haha.
  Ook zijn we steeds meer bezig bewust te kiezen bij onze producten, maar qua wasmiddel gebruiken we nog de ‘gewone’ merken.
  Daarom zou dit ook heel mooi uitkomen om het gelijk eens uit te proberen!

  Liked by 1 persoon

 10. Als gastouder draai ik heel wat wasjes met al die kinderen en hoe beter voor het milieu en lijf hoe beter voor de kindjes.
  Ik doe dan ook graag mee voor deze mooie winactie.

  Liked by 1 persoon

 11. Ideaal voor een gezin met allergien! Wat een heerlijke gedachte zal het zijn Ecover te kunnen gebruiken en geen last meer hoeven te hebben van jeuk en daarbij horende pijn!

  Like

 12. Leuk om wat meer te weten te komen over Ecover! Ik wil het heel graag eens uitproberen! Met 2 kindjes in huis van 4 en 2 heb ik genoeg was 😉 Duimen maar!

  Like

 13. Deze wasmiddel wil ik ook wel proberen, als mama van vier kids draaien er hier ook heel wat wasjes, en ik vind dat fijn als het toch fris ruikt maar minder belastend is voor het millieu! Volgens mij ben ik bij ecover dan aan het juiste adres

  Liked by 1 persoon

 14. Ow maar dat wil iedere moeder toch winnen 😃! Wasjes genoeg en als het dan ook nog op een groene manier kan is het helemaal een win-win situatie 😉. We duimen!

  Liked by 1 persoon

 15. Te gek! Wij wassen al een aantal jaar met Ecover, ook in verband met eczeem en omdat we graag ‘bewust’ willen wassen 😉
  Ik vind deze nieuwe geuren echt heerlijk!! Ik betrap mezelf erop dat ik constant aan de kleren aan het snuffelen ben 😂 En ik druk bij iedereen m’n shirt onder de neus: “ruik toch eens hoe heerlijk!”
  Dus 6 flessen zouden zeeeer welkom zijn!

  Liked by 1 persoon

 16. Jaa ik doe graag mee!!
  Nu wij al aardig over zijn gegaan op bio/eco zou een bio wasmiddel wel erg handig zijn.
  Met al die wassen die wij in de week hebben is dit zeker welkom…
  Geabonneerd op facebook instagram en youtube,
  Nu dus maar even duimen!!!

  Like

 17. Wooowww mooie prijs! Wij hebben thuis heel veel was met net een kleintje erbij! Ik was graag met Ecover omdat ik dan zeker weet dat ons kleine mannetje niet met chemische middelen in aanraking komt!

  Liked by 1 persoon

 18. Dit zou zo goed van pas komen! Over een week krijgen mijn vriend en ik de sleutel van ons huisje: we gaan samenwonen! Ik heb al ecover allesreiniger en afwasmiddel ingeslagen, maar toevallig nog geen wasmiddel… We willen heel graag rusttig aan doen met het geld dus als we dit zouden winnen, zou het echt fantastisch zijn!😍

  Liked by 1 persoon

 19. Klinkt goed en fijn dat het natuurlijk is. Met onze pasgeboren premature tweeling is het fijn als een wasmiddel niet irriteert op de huidjes. Daarnaast hebben we met 4 kinderen veel was dus wasmiddel is altijd welkom!!

  Liked by 1 persoon

 20. Wat een fijne winactie is dit zeg! Ik heb zelf heel erg last van een gevoelige huid en ben opzoek naar wasmiddel die zorgt dat mijn huid niet irriteert. Dit biedt echt uitkomst.

  Liked by 1 persoon

 21. Dit is nog eens een fijne winactie. Wasmiddel is altijd handig, vooral met zo’n kleine spuger in huis. De setjes kleding, hydrofiel luiers en handdoeken vliegen erdoorheen. Om nog maar te zwijgen over het beddengoed dat continue verschoond moet worden. Maar alles voor het goede doel hé 😉 Ik zou dit graag eens uitproberen. Ik denk dat dit heel prettig is voor Fenna haar babyhuidje.
  Ik volg je via Youtube en Instagram (fennaisdeliefste).

  Liked by 1 persoon

 22. Lijkt mij zo fijn om deze producten te winnen! Ik krijg vaak snel uitslag bij normale wasmiddelen (sowieso bij zeep etc.). Ik doe graag mee en volg je natuurlijk op social media! Groetjes, Evelyne (@evelynedejong)

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s