Nieuw Logo | Groot Nieuws!

Het zal jullie ongetwijfeld opgevallen zijn dat MoedersNatuurlijk sinds gisteren een nieuw logo heeft! YES!MoedersNatuurlijk Logo

Vinden jullie het net zo gaaf als ik? Ik wilde graag de naam van de blog er in terug laten komen, maar ook iets doen met positiviteit en geluk. Daar staat het klavertje vier voor, gemaakt uit 4 hartjes. De hartjes staan voor moederliefde en het klavertje zelf slaat op het “natuur”lijk.

MoedersNatuurlijk Logo

Nieuw MN Logo

Groot Nieuws | Nieuwe site
Maar het logo is niet het enige. Achter de schermen ben ik druk bezig met mijn nieuwe site. Het is tijd om MoedersNatuurlijk in een nieuw jasje te steken. Alle blogs zullen behouden blijven en er gaat niets verloren. Wel is het doel nóg meer voor jullie online te zetten. Ik kan nog niet zeggen wanneer de nieuwe site online komt, maar wel dat het echt té gek gaat worden.

MoedersNatuurlijk Gravatar

Willen jullie mij helpen?
Bloggen is jaren geleden begonnen als een hobby, maar inmiddels is het veel meer dan dat. Ik zou het daarom ontzettend leuk vinden wanneer jullie je abonneren op mijn Social Media kanalen of MoedersNatuurlijk onder de aandacht brengen bij andere moeders. Hierdoor kan ik nog leukere opdrachten voor jullie binnenhalen en bereik ik nog meer moeders. Dank jullie wel!

Follow us on:
FB logo tranparantInsta logoAbonneer je op mijn YouTube kanaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s