5,5 jaar een relatie met een narcist | deel 2

Gisteren konden jullie in deel 1 lezen hoe Milou na veel aandringen een relatie kreeg met Floris.

* in verband met privacy is de naam gecensureerd

Langzaam aan werd dat dwingen steeds erger en draaide alles om hem. De laatste twee jaar van onze relatie dronk hij veel en gebruikte later ook drugs. Dit waren de ergste jaren van mijn leven.

Hij had ineens veel contact met oude klasgenoten en ook betrok hij zijn neef hierbij. Ik heb niet gauw dat ik iemand haat, maar hij was iemand die het narcisme in Floris naar boven haalde.

Floris ging met deze groep steeds vaker naar feesten. Ik mocht vaak niet meer want het was altijd boys-only… een woord waar ik mij op de dag van vandaag nog steeds aan kan irriteren.

Hij was die avond poeslief en begon mij te dwingen ook een pil te nemen. Ik begon tot mijn grote spijt ook aan drugs. Iets waar ik mij nog steeds zo voor schaam.

Ik liet hem gaan, maar tijdens zo’n avond/nacht kreeg ik vaak hele lange teksten van hem toegestuurd. Over dat hij mij zo mooi en geweldig vond.. noem maar op. Normaal deed hij dat nooit. Later kwam ik er ook achter dat dit door de drugs kwam.

Eens mocht ik mee naar zo’n feest. Toen kreeg ik bevestiging, er werd drugs gebruikt. Ik merkte ook langzaam dat ik niet lekker in de groep lag. Later bleek dat hij mij totaal afkraakte en leugens vertelde. Hij was die avond poeslief en begon mij te dwingen ook een pil te nemen. Ik wilde niet. Maar hij bleef aandringen en zeggen dat ik altijd de boel verpeste. Dit was iets wat hij vaak als machtsmiddel gebruikte. Ik als onzeker meisje was daar heel gevoelig voor. Als ik iets niet wilde was ik altijd de boosdoener in zijn ogen. Ik kreeg dat dan nog vaak te horen. Dus naarmate de tijd verstreek leerde ik dat het maar beter was te doen wat hij wel wilde anders werd het sowieso een hel. Ik begon tot mijn grote spijt ook aan drugs. Iets waar ik mij nog steeds zo voor schaam.

Ik had een bord voor mijn kop en was gehersenspoeld door hem.

De drugs en drank werd steeds erger. Waardoor Floris ook steeds erger werd en een relatie met hem eigenlijk niet te houden was. Ik hoefde maar een ding te zeggen en ik had het al gedaan. Als hij dronken was was hij echt heel vervelend. Hij heeft mij ook een paar keer op een feest in de steek gelaten. Zijn vrienden liepen dan ook weg. Liep ik daar alleen rond. Alleen naar huis durfde ik niet want dan moest ik het ook aan mijn ouders vertellen. Intussen waren mijn ouders hem meer dan zat. Tijdens een dronken bui had hij de hele badkamer onder gespuugd en was zo weer gaan slapen. Ze zagen ook wat hij deed met mij. Ze vonden het een vreselijke jongen. Maar ik nam hem altijd in bescherming. Hoe erg hij mijn ouders en vrienden ook afkraakte. Ik had een bord voor mijn kop en was gehersenspoeld door hem.

Hij draaide zich om en gaf mij een keiharde trap tegen mijn been. Ik kon niet meer lopen.

Mijn moeder heeft zowaar gezegd “maak er een einde aan”! Dat heb ik ook meerdere keren gedaan. Maar dan ging hij mij stalken en kwam ik gewoon niet van hem af.

Zijn vrienden namen hem altijd in bescherming. Op zich logisch, want als je allemaal slechte dingen hoort over een meisje. Zo ook in Praag. We gingen daar naar een feest. Nog voor het feest begon was mijn ex al dronken en niet zo’n beetje ook. We waren pas 10 minuten binnen en hij nam al de benen en zijn vrienden achter hem aan. Stond ik daar alleen. Ik heb uren lopen zoeken. Toen ik hem uiteindelijk vond en ik vroeg waarom hij wegliep werd hij enorm boos. Hij ging gigantisch uit zijn dak en liep weg. Ik wist niet meer wat ik moest doen. Hij had mijn portemonnee ik kon geen kant op. Ik leerde gelukkig een groepje Nederlanders kennen en bleef een tijd bij hun. Toen ik hem weer tegen kwam ging ik naar hem toe. Hij was boos en wilde niet praten. Er brak iets in mij en uit reflex gooide ik mijn cola in zijn gezicht. Dat had ik beter niet kunnen doen… Hij werd kwader dan kwaad. Hij draaide zich om en gaf mij een keiharde trap tegen mijn been. Ik kon niet meer lopen. De volgende dag was mijn been donkerblauw. Nu 4 jaar later word ik er nog aan herinnerd, omdat ik daardoor meniscus problemen had en in april ’17 geopereerd moest worden.

Natuurlijk voelde hij zich de volgende dag schuldig. Hij deed liever dan lief en zou alles voor mij opgeven.

Morgen verschijnt deel 3, het laatste deel.

 

Een Reactie op “5,5 jaar een relatie met een narcist | deel 2

  1. Pingback: 5,5 jaar een relatie met een narcist | deel 3·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s