5,5 jaar een relatie met een narcist| deel 1

Ik had 5,5 jaar een relatie met een narcist | deel 1 – Door Milou

* in verband met privacy is de naam gecensureerd

Koninginnedag 2008 leerde ik Floris*  kennen. Ik was toen 17 jaar oud. Samen met een vriendin en haar broer ging ik naar het Museumplein. Sinds een aantal weken was ik aan het daten met een jongen, maar ik wist nog niet wat ik daar mee wilde.
Die broer had allerlei vrienden uitgenodigd en het was erg gezellig. Zo ook had hij Floris meegevraagd. Een grote brede jongen. Hij had veel praatjes, iets waar ik totaal niet op val.

Gedurende de dag merkte ik dat hij mij steeds meer aandacht gaf. Ik probeerde hier niet op in te gaan. Toen ik na deze dag thuis kwam bleek zijn overhemd in mijn tas te zitten. Via via kreeg ik zijn nummer en ik belde hem. Hij had hele verhalen en ik luisterde het maar aan. Na veel dwingen van zijn kant hadden we een week later afgesproken, zodat ik zijn overhemd kon teruggeven. Hij had er ook meteen een bioscoopje achter geplakt. Ik ging mee om vriendelijk over te komen.

De dagen daarna bleef hij maar sms’en. Ik werd er gek van. Hij wist dat ik een andere jongen had maar van hem moest ik kiezen. Het was Floris of die ander. Voor mij was het al gauw duidelijk en ik koos voor die andere jongen.

Na een paar maanden strandde die relatie en die avond daarna zat ik op msn. Meteen zag ik dat Floris online komen en ging een gesprek aan. Hij was blij te horen dat ik weer vrijgezel was en wilde dezelfde avond nog afspreken. Gelukkig kon ik die afspraak nog afwimpelen maar die daarna niet. We gingen wat drinken.

Floris heeft toen weleens gezegd dat hij vooral meisjes wilde die problemen hadden. Toen had ik al moeten denken dit is niet goed!

In die tijd was mijn moeder ernstig ziek en was het thuis een chaos. Zelf was ik hierdoor zo in de war. Floris heeft toen weleens gezegd dat hij vooral meisjes wilde die problemen hadden. Toen had ik al moeten denken dit is niet goed!

Na een paar dates wilde ik eigenlijk niet meer verder. Maar Floris bleef aandringen en smeken. Ik wist niet wat ik moest doen dus ik dacht ik geef het een kans. Dat dit later mijn grootste fout bleek te zijn… had ik het maar geweten!!

Floris kwam uit een prestatie gericht gezin. Ook status was erg belangrijk. Iedereen had of moest HAVO hebben. Kwam ik aan met mijn niveau 4. Mijn ouders zijn harde werkers en we hebben het altijd goed gehad, maar niemand in de familie had HBO of UNI gedaan. Ik merkte ook vaak dat hij zich voor mij schaamde op dat gebied en sprak dit gerust uit naar anderen.

Het eerste half jaar ging prima. Ik vond zijn dwingende kant wel lastig, maar hij was daarna dan ook weer heel lief. Wat toen al speelde was dat hij qua financieel alles maar dan ook alles 50/50 wilde doen. Ik moest gerust tot de precieze cent iets betalen. Ook toen had ik al moeten denken, dit kan toch niet.

Morgen volgt deel 2 (van 3) en lees je hoe Milou te maken krijgt met drugs en alcohol. 

2 Reacties op “5,5 jaar een relatie met een narcist| deel 1

  1. Pingback: 5,5 jaar een relatie met een narcist | deel 3·

  2. Pingback: 5,5 jaar een relatie met een narcist | deel 2·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s