Vlog #35 | Verdrietig Nieuws

Lieve volgers, zoals de meeste van jullie wisten was mijn opa erg ziek. Ik nam jullie vaak mee in mijn vlogs wanneer ik er naar toe ging. Helaas is hij tot ons grote verdriet woensdag overleden. Daarom deze week een kortere vlog dan jullie gewend zijn omdat ik even wat tijd voor mezelf nodig had.

Wat ik wel merk ik dat je gewoon door moet gaan wanneer je kinderen hebt. Natuurlijk ziet Femke mij nu wel eens huilen, en zegt ze “verdriet”, maar ondanks dit enorme gemis probeer ik toch te genieten met de meisjes. Kijken jullie mee.

4 Reacties op “Vlog #35 | Verdrietig Nieuws

  1. Hi Anna,
    Wat een prachtige bloemen! Mag ik vragen waar de rozenkas is? Leuk om even te stoppen als ik volgende keer in PPD ben 🙂
    Groetjes,
    Annemiek

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s