Moederdag Winactie #3 Kneipp

Yes! Nog zo’n gave Moederdag winactie! Dit keer van één van mijn favoriete merken, Kneipp!

Jullie reageerde laatst al enthousiast op mijn Instagram foto met het Kneipp voetenpakket. Nu worden jullie nog enthousiaster, want ik mag nu dit heerlijke pakket aan jullie weggeven! Yes! Maar naast het voetenpakket zit er ook nog eens een heerlijke pot van de nieuwe body crème bij!

Kneipp voetbad voetbadbruistablet

Kneippakket

In het voetenpakket zitten de volgende producten:

 • Kneipp Eeltcrème
 • Kneipp Voetbadbruistablet
 • Kneipp 5-in-1 voetcrème
 • Kneipp Voetbadkristallen 
 • Kneipp Voetbutter

Zo ben je straks helemaal klaar voor zomer! Zachte voetjes en gladde benen, dit Kneipp pakket gaat je daarbij helpen.

Kneipp Body Crème

Kneipp Body Crème

De nieuwe body créme heeft niet alleen een hele lekkere geur, maar is ook nog eens ultiem verzorgend en bevat waardevolle, natuurlijke oliën. Ik heb hem zelf pas enkele dagen in gebruik, maar ben helemaal dol op de geur. Mijn benen zijn nu al een stuk minder droog én lekker zacht.

Kneipp

Winnen!
Waarom wil jij deze gave Moederdag prijs van Kneipp winnen? Laat hieronder een berichtje achter in de comments.

Kans maken doe je door MoedersNatuurlijk te volgen op onderstaande kanalen. Ieder kanaal zorgt voor extra kans! Taggen zou het helemaal leuk maken en delen is super lief!

Instagram
Facebook
YouTube

En de winnaar is… Danique! Van harte gefeliciteerd @life_of_mama_nique
Stuur een mail met jouw adresgegevens naar moedersnatuurlijk@gmail.com en het Kneipp pakket komt zo snel mogelijk jouw kant op! 

30 Reacties op “Moederdag Winactie #3 Kneipp

 1. Oh dat zou geweldig zijn voor mijn voeten! Ze zitten al heel snel onder de eelt en straks helemaal als het zomer wordt en ik vaak op mijn slippers loop. Dus dit zou geweldig zijn!
  Ik volg je op Facebook en Instagram!

  Like

 2. Eén of twee keer per jaar mag ik mijn schoonvader👴 “lenen” van mijn schoonmoeder👵. Hij komt hij hier in huis🏠🌳 en tuin allerlei klusjes🛠️ doen waar wij niet aan toekomen. Al moet ik toegeven dat we bepaalde klusjes ⚒️ook voor hem laten liggen omdat hij er zo precies in is. Hij blijft hier dan logeren op zijn luchtbed en werkt altijd heel ons waslijstje af. Dat verdiend zeker een cadeautje voor mijn schoonmoeder. Om even te laten merken hoe blij 😀ik ben met mijn schoonvader, en ja ook met mijn schoonmoeder! 💕

  Liked by 1 persoon

 3. Omdat Kneipp heerlijk producten heeft! Zondag is het mijn allereerste moederdag, stiekem vind ik dat wel speciaal 🙂 Zou een leuk cadeautje zijn!

  Liked by 1 persoon

 4. Mijn moeder is de ALLERliefste 👩‍❤️‍👩 en “dol-fijn”ste 🐋 moeder van het hele universum 🌎 en ze staat altijd voor dag en dauw voor ons klaar. Ik doe heel erg graag ❤️💋 mee om dit Kneipp verwen pakket 🎁 voor haar te winnen 🏆 💦 en haar te verrassen 🎉🍾👙 via Moedersnatuurlijk.com! 💘💞 Ik koop dan een prachtig boeket bloemen! 👍❤️🎉💋💐

  Like

 5. Mijn moeder is al 82, maar ze staat nog steeds voor iedereen klaar en is de spil van onze hechte familie!
  Zij verdient wel een verwenpakket van Kneipp voor haar pijnlijke voeten op Moederdag en ik loot graag voor haar mee. 🍀

  Like

 6. Met de bodycrème wil ik graag mijn stiefmoeder verrassen. De overige producten zijn bedoeld voor mijn voeten (mits ik win uiteraard), die wel wat onderhoud kunnen gebruiken.

  Like

 7. Oh ja die zou ik wel willen winnen. Iedere moeder verdiend een momentje voor haar zelf. Voor mij is dat momentje al wel weer even geleden, dus met dit pakketje heb ik een extra goede reden 💕

  Liked by 1 persoon

 8. Dat zou heel welkom zijn!! Ik moet eerlijk bekennen dat ik mijn voeten niet zoveel aandacht geef 😱 Dit mooie pakket zou een hele goede aanleiding zijn om mijn voeten zomerklaar te maken! ☀️👣

  Liked by 1 persoon

 9. Wat een mooi pakket! Waarom ik dit wil winnen voor mijn mama? Het gaat waarschijnlijk heel cliché klinken, maar daarom is het natuurlijk niet minder waar. Mama verdient het om verwend te worden, omdat ze de liefste mama ter wereld is en ze altijd voor me klaar staat 🙂

  Liked by 1 persoon

 10. Mijn voeten worden (vooral in de herfst en de winter) eigenlijk best verwaarloosd… met als gevolg dat ze nu wel een opknapbeurtje kunnen gebruiken. Met dit pakket ziet het er hopelijk snel weer netjes en toonbaar uit, nageltjes lakken en ik kan weer genieten van slippers en open schoenen!

  Like

 11. Ja te leuk en passend cadeau voor mijn schoonmoeder. Ze wil de Nijmeegse vierdaagse.lopen. Ze kan dan zeker wel wat voetverzorging gebruiken!

  Like

 12. Dat zou ik heel graag willen winnen voor mijn vriendin. Ze is een alleenstaande moeder van 3 meiden. Ik gun haar wel zo’n verwenpakket voor moederdag.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s