Moederdag winactie #2

Het liefst zou ik jullie allemaal blij willen maken met zo’n mooi mama sieraad! De bedelarmbandjes van Names4Ever zijn namelijk zo mooi én ik mag er één weggeven onder mijn volgers! Wat een gave Moederdag winactie weer he!

Speciaal voor Moederdag
Names4Ever heeft speciale mama sieraden, het perfecte Moederdag cadeau dus! Ik mocht al zo’n prachtige armband uitzoeken en koos voor de bedelarmband met twee bedels. Een bedeltje waar Femke haar naam in komt te staan en een bedel waar Tessa haar naam in komt te staan.

De armband zelf is al erg mooi, maar met de bedels eraan met de namen van mijn meisjes is de armband helemaal speciaal. Het is bijzonder om een sieraad te personaliseren. Zo is deze echt van jou en heb je je kindjes altijd een beetje bij je. Weet jij nog niet wat je je moeder (of vrouw, tippie voor de papa’s) wil geven, dan is dit echt een mooi en blijvend cadeau. De armbanden en bedels zijn er in het zilver en goud.

Winactie moederdag

Winnen!
Ik ben zo blij dat ik één van jullie gelukkig kan maken met zo’n mooie (écht zilveren) armband! Om kans te maken laat je hieronder een berichtje achter waarom je deze bedelarmband met bedels graag wilt winnen én volg je MoedersNatuurlijk op de volgende kanalen;

Voor ieder kanaal dat je volgt maak je extra kans
Instagram
Facebook
YouTube

En de winnaar is… Dèbra Beeckman! Van harte gefeliciteerd met deze geweldige prijs. Stuur een mailtje met jouw adresgegevens naar moedersnatuurlijk@gmail.com en de armband komt zo spoedig mogelijk jouw kant op. 

 

57 Reacties op “Moederdag winactie #2

 1. Dat zou ik geweldig vinden. Ik en mijn dochter zijn een lange tijd met z’n 2tjes geweest. Ik merk dat ik toch een bijzondere band met haar heb. Ik zou het heel leuk vinden om een armband met haar naam te krijgen. Je koopt zoiets niet snel voor jezelf.

  Liked by 1 persoon

 2. Het zou heel veel betekenen om dit aan mijn moeder te kunnen geven samen met mijn zusje. Onze twee namen op zo’n armbandje zou ze geweldig vinden!

  Groetjes Isis (13)

  Liked by 1 persoon

 3. Omdat mijn mama dit verdient. Ze werkt dag in dag uit super hard en ze verdient het om 1 dagje in de bloemetjes gezet te worden. We hebben altijd al een hechte band gehad en daarom wil ik iets speciaals voor moederdag. Iets origineels dat niemand geeft. En daarom zou ik supergraag die armbandje winnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s