Moederdag winactie #1

Moederdag
De maand mei is begonnen én 14 mei is het weer Moederdag. Een dag om je moeder eens extra in het zonnetje te zetten. Voor mij een mooie gelegenheid om jullie als moeders én trouwe volgers ook eens te verrassen met een aantal winacties.

Ellipse van Rosti Mepal
Kennen jullie de nieuwe Ellipse lijn van Rosti Mepal al? Ik ben echt fan! Niet alleen om het mooie kleurtje, maar ook om de functionaliteit. De handig lunchpot bestaat uit twee lagen. Zo kun je dus makkelijk je (plantaardige)melk of yoghurt meenemen en je fruit of cruesli in het aparte bakje doen. Omdat de pot ook in de magnetron mag kun je bijvoorbeeld ook soep meenemen en je croutons in het bakje apart doen. Ideaal toch! De pot mag ook in de vaatwasser en in de vriezer. De pot is BPA vrij.

 

 

De lunchbox heeft ook een apart bakje (minibox) voor bijvoorbeeld dressing, croutons of pijnboompitjes. In het licht grijze gedeelte is plaats voor een boterham, rijstwafels of je bestek. De onderste bak is uitermate geschikt voor salades. Ook deze mag weer in de magnetron, dus heb je nog een restje over van de avond ervoor, deze kun je dan makkelijk meenemen en later opwarmen. De lunchbox mag ook in de vriezer en vaatwasser en is vrij van BPA.

De waterfles (0,5 l) is hier onmisbaar. Ik ga zo vaak met de meisjes weg, maar heb dan geen flesjes water in huis. Deze fles kan ik zelf steeds opnieuw vullen en kan ik makkelijk meenemen. De waterfles bevat geen BPA of andere weekmakers, mag in de vaatwasser én is gegarandeerd lekvrij!

Winnen!
Wil jij deze super gave en handige set winnen? Laat dan een reactie achter waarom jij, een andere moeder of jouw (schoon)moeder hier kans op maakt. De winnaar ontvangt de set vóór 14 mei in huis. Zo kun je hem op Moederdag ook weggeven als je wilt!

Kans maken doe je door MoedersNatuurlijk te volgen op
Instagram
Facebook
YouTube
Voor ieder kanaal dat je volgt maak je extra kans!

De set is gewonnen door Arlette (@arlabombarla)! Arlette, gefeliciteerd met jouw prijs. Stuur me een mailtje met jouw gegevens, dan komt dit mooie pakket snel jouw kant op!

Rosti Mepal lunchset waterfles en brooddoos

Rosti Mepal lunchset

41 Reacties op “Moederdag winactie #1

 1. Ik doe graag mee voor mijn lieve mams… Werkzaam in de zorg en werkt veel avonddiensten.. Ze neemt dan altijd maar simpel een plakje brood mee, ik mopper er altijd om… 😉 Harde werkers moeten goed eten toch haha.. Zal fantastisch zijn om dit setje te mogen winnen zodat ze eens wat anders meeneemt ipv een simpel broodje..
  Groetje Ilsiee

  Liked by 1 persoon

 2. Super leuke winactie. Ik ken het merk niet, maar ik vind het er echt mooi uitzien! Ik doe mee voor mijzelf. Ik werk 3 dagen per week en neem nu Mn kant en klaar gesmeerde boterhammetjes in een halfgaar doosje mee, maar met deze materialen kan ik mijn lunch, maar ook tussendoortjes een stuk beter bewaren en ook wat meer variëren!

  Liked by 1 persoon

 3. Zo gaaf! Na onze bevallingen zijn mijn vriendin en ik weer helemaal op de juiste tour qua eten onder begeleiding ✌🏼 Deze set is ideaal om onderweg mijn gezonde tussendoortjes te bewaren én om aan mijn 2 liter per dag te komen…Fingers crossed 😄

  Liked by 1 persoon

 4. Ik doe graag mee voor de lunchbox win actie! Ik begin as Woe met een een nieuwe baan, met een reistijd van +/- 2 uur heen en 2 uur terug, hoe fijn is dese lunch set dan, geen fijn gedrukte zakjes, ik kan verantwoord eten mee nemen en minder kans op snacken! Nu heel hard duimen!!

  Liked by 1 persoon

 5. Super handig en nog een super gave kleur ook. Ik wil deze graag voor mezelf winnen. Niks is makkelijker om je eigen yoghurt en salade mee te nemen en dan ook nog eens je eigen drinken. Wat een comfort voor een gezond dagje weg😍😊

  Liked by 1 persoon

 6. Hoi hoi ik doe heel erg graag mee voor mijn moeder. Mijn moeder werkt hier als 2e baan. Ik heb MS en ze komt mij uit bed halen douchen en aankleden. Bij haar 1e baan doet ze hetzelfde alleen niet met zoveel emoties uiteraard. Ze heeft altijd avonddienst. Zodat ze mij ook kan helpen. Ze eet dus vrij weinig samen met mijn vader. Maar om haar dan wel lekker eten mee te kunnen laten nemen wat al niet door elkaar zit. Ik moet er niet aan denken brrrrr. Is deze set geweldig en doe ik graag voor haar mee. Nu maar duimen draaien! Ik volg je overal.

  Liked by 1 persoon

 7. Gun hem min moeder omdat ze altijd onderweg is voor haar werk. Twee uur rijden heen en twee uur terug dan is zo’n pakketje voor een hapje en drankje to go wel erg fijn

  Liked by 1 persoon

 8. Praktisch en nog eens stylisch ook! Voor op werk met mijn onregelmatige diensten en onregelmatige tijden voor het eten afhankelijk van alle bevallingen lijkt het me super handig! Mijn moeder is verpleegkundige dus idem verhaal! Graag! En hele leuke actie weer!

  Liked by 1 persoon

 9. Ja! Ik doe graag mee aan deze coole winactie!
  Mijn lunch is saai als ik dat eet uit een zakje en weinig variatie. Als ik dit zou winnen kan ik meer variëren zodat mijn overtollige zwangerschapskilo’ er snel afvliegen! Ik volg je via Facebook en instagram!

  Liked by 1 persoon

 10. Ik zou deze dolgraag winnen voor mezelf als partner in de nieuwe weg die ik vorige week ben ingeslagen… ik probeer mezelf een gezonde levensstijl aan te meten naar het voorbeeld van Sandra Bekkari. De fles om aan 1,5 liter water te komen, de lunchbox voor een lekker gezond slaatje en de beker voor een heerlijke snack met yoghurt, granola en wat fruit! Nu maar duimen dat de weegschaal eindelijk een beetje naar beneden gaat en dat deze mooi set hiervoor een duwtje in de rug is… 🍀🍀🍀

  Like

 11. Ik speel mee voor mijn mama, sinds ze de 50 voorbij is heeft ze last van cholesterol en probeert ze gezonder te gaan leven. Dit leuke setje zou haar daar wel kunnen bij helpen

  Liked by 1 persoon

 12. Super voor mijn liefste moeder! Om mee te nemen naar haar nieuwe werk, toch op haar 59ste van baan veranderd! Super spannende tijd voor haar dus dit gun ik haar! Wat een super leuke actie!

  Liked by 1 persoon

 13. Superleuk en handig! Ik word rond Moederdag voor het eerst mama! Dit is natuurlijk wel heel handig om lekkere hapjes en drankjes uit te eten op mijn kraambed!
  Ik volg je op Facebook en Instagram

  Like

 14. Wat een prachtige set 😍 Ik doe graag mee met deze leuke winactie! Dan kan ik binnenkort misschien helemaal stylish verantwoord lunchen op mijn werk💕

  Liked by 1 persoon

 15. Ik doe graag mee voor mezelf. Helaas ben ik migraine patient en dan moet ik er altijd op letten dat ik voldoende drink en eet. Deze set zou daarbij heel goed van pas komen, vooral als ik veel onderweg ben

  Liked by 1 persoon

 16. Ik doe graag mee! Als ik na mn verlof weer aan t werk ga moet ik of brood of een warme maaltijd zelf meenemen. Deze set is daar perfect voor!:)

  Liked by 1 persoon

 17. Ik doe graag mee! Ik volg je op alle drie de kanalen :). Ik ben 26 kg afgevallen en heb er nog 9 te gaan. Dit setje zou ideaal zijn om m’n salades om mee te nemen!! En hopelijk met het zo die 9 kg laatste kilo’s iets minder zwaar 😉

  Liked by 1 persoon

 18. Binnenkort zit mijn bevallingsverlof erop En ga ik weer aan het werk. Wat zou het fijn zijn om mijn lunch in deze set mee te mogen nemen! Duimen maar !

  Liked by 1 persoon

 19. Ik doe heel graag mee! Ondanks een druk leven met kindjes een baan en een eigen bedrijfje neem ik graag een gezonde lunch mee naar mijn werk. Dat wordt natuurlijk extra leuk met zo’n prachtige lunch-set!!

  Like

 20. Wauw zo mooi! Hiermee zou ik met plezier lunchen op het werk. Maar als ik het zou winnen zou het natuurlijk naar mijn lieve mama gaan. Zij staat altijd voor mij en de kindjes klaar, ik ben zo dankbaar dat ik haar heb. Ik zou niet zonder haar kunnen. Duimen maar!

  Liked by 1 persoon

 21. als moeder van een ondernemende tweeling van 3 start ik de dag graag met een goed ontbijt. Alleen moet ik helaas regelmatig nuchter gaan bloedprikken. Voor die dagen neem ik mijn ontbijt graag mee zodat ik alsnog de dag wat later goed kan beginnen haha. Ik volg je via e volgende social media:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg en repost)
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)

  Groetjes Linda Raaijmakers

  Like

 22. Deze moeder van drie zou deze geweldig set heel graag voor haar eigen gezin met drie kinderen willen winnen. Superhandig voor onderweg, op mijn werk en een picknick in het bos! Ik volg MoedersNatuurlijk op Instagram, Facebook en YouTube.

  Like

 23. Deze set wil ik dolgraag voor mijzelf in de wacht slepen. Wat een prachtig spul. Hartstikke bruikbaar voor al die gelegenheden buitenshuis. En het ziet er zeer stijlvol uit.

  Like

 24. Wow dit kan ik echt heel goed gebruiken! ♡♡♡ Als werkende moeder met een onregelmatige baan zou dit ideaal zijn om mee te nemen naar mijn werk zodat ik ook in de nachtdienst genoeg water blijf drinken en natuurlijk gaat er “healthy” food mee. Ik ga hard duimen….

  Liked by 1 persoon

 25. Ik doe heel graag mee voor mezelf! Mijn moederdag start dit jaar om 08.30 uur in het zwembad want onze 6 jarige kanjer mag dan afzwemmen voor B. Wat een tijdstip haha! Deze set is IDEAAL en zal ik dagelijks gaan gebruiken dat weet ik 100% zeker. Salades en andere lekkernijen mee naar het werk, yoghurt met muesli of fruit en men moet voldoende water drinken op een dag (daar ben ik zo niet goed in…ahum). Het zou een PERFECT cadeau zijn waar ik jaren en jaren plezier van zal hebben. Groot fan van Rosti Mepal. Mijn duimen gaan gigantisch hard draaien!

  Liked by 1 persoon

 26. Ik doe graag mee voor de allerliefste mama!
  Ieder mens heeft een moeder. Zij heeft je gedragen, in haar buik en in haar hart.💗 Omarmde je met een onvoorwaardelijke liefde en zorg. 👨‍👩‍👧Cijferde zichzelf weg om jou een goede en veilige plek in de wereld🌎 te geven. De natuurlijke weg van het kind is om de wereld te willen ontdekken en zich los te willen maken van thuis.👜 Bij wie is dat niet gepaard gegaan met boze woorden en strijd?😖

  Voor mijzelf geldt dat nu ik ouder word, ik mij pas goed besef hoe bijzonder mijn eigen moeder is. 🙌En ik hoop dat ik haar nog vaak kan laten merken hoe blij ik met haar ben. 😍Ook al ben ik geen kind meer, ik blijf altijd toch haar kind.

  En daarom verdient mijn moeder deze set 🌺🌸🌺Om die “vanzelfsprekendheid te vieren – die niet vanzelfsprekend is”!🍀

  Liked by 1 persoon

 27. Wat een mooi cadeau! Die zou ik heel graag willen winnen voor mijn lieve moeder Kirsten. Zij zorgt nog elke dag voor mijn volwassen en autistische broer, zonder daarbij ooit aan zichzelf te denken ❤

  Liked by 1 persoon

 28. Ik weet nog niet voor wie ik mee doe, voor mijzelf of voor mijn moeder. Mijn moeder werkt erg hard maar zorgt helaas minder goed voor haarzelf. Deze set zou ze goed kunnen gebruiken om in ieder geval goede voeding mee te nemen naar haar werk! Zelf wil ik ook na de bevalling aan het werk, dus zou het zelf ook goed kunnen gebruiken:)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s