WINNEN | Magische Koets

Oh, lieve mama’s wat ben ik blij met deze super gave win actie voor jullie! Willen jullie de Magische Koets van VTech winnen? Lees dan vooral even hoe je mee kunt doen.

Magisch Koninkrijk 
Begin maart ’17 kwam VTech met deze Magische Koets, als onderdeel van het Magische Koninkrijk. Prinses Tess, één van de vrolijke vriendjes, kan zitten in de koets en zo het lichtje aan laten gaan en laten veranderen van kleur.

Magische Koets VTech

Wil je het paard echt laten lopen, beweeg dan de koets zodat het paard zijn stapjes zal zetten. Ook kun je het vogeltje bewegen zodat het kroontje bovenop de koets zal gaan draaien. Zo kan jouw kindje echt gaan ontdekken! Er zitten maar liefst 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes in. Het spelen met de koets is daarnaast goed voor de fijne motoriek en je kindje zal het leuk vinden om een rollenspel te doen.

leren

Winnen!
Ben jij ook zo enthousiast over de nieuwe V-Tech koets en zou je jouw kindje hier graag mee willen verrassen? Je kunt de Magische Koets winnen door MoedersNatuurlijk te volgen op

Laat hieronder achter op welke kanalen je MoedersNatuurlijk volgt, want ieder kanaal zorgt voor extra winkans!

Meedoen kan tot en met zondag 23 april. De winnaar zal een persoonlijk bericht ontvangen, dus zorg ervoor dat je een geldig mailadres gebruikt of dat ik via social media een berichtje kan sturen. 

Van harte gefeliciteerd, Femke van der Linden! Jij bent de gelukkige winnaar van de Magische Koets! Stuur een mail met jouw gegevens naar moedersnatuurlijk@gmail.com zodat de Koets zo snel mogelijk jouw kant op kan komen! 

 

V-Tech Magische koets!

111 Reacties op “WINNEN | Magische Koets

  1. Super coole actie je word ook door ons gevolgd op YouTube, instagram en Facebook natuurlijk.
    Nu duimen voor onze princes of ze haar collectie compleet mag maken met deze mooie koets en vrolijk vriendje princes Tess

    Liked by 1 persoon

  2. Wat wauw!!!!!!Wat ben ik dolgelukkig en blij! Een prijs gewonnen voor mijn meisjes!! Ik weet zeker dat er heel veel mee gespeeld gaat worden, reuze bedankt!!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s