Wat gaat de tijd toch snel

Ooit zei iemand tegen mij, zodra je kinderen heb merk je pas hoe snel de tijd gaat. Op dat moment dacht ik “Ja ja, de tijd gaat net zo snel hoor” maar inmiddels is Lucas 6 maanden en hoor ik mijzelf steeds vaker zeggen “wat gaat de tijd toch snel”.
Misschien gaat de tijd niet sneller, maar wat ontwikkelen die kleintjes zich snel. Hij lacht, kroelt, grijpt en is sinds 4,5 maand ook aan het omrollen. Dit is nog maar het begin, in het eerste jaar staat er nog zoveel te gebeuren.
Elke keer weer hang ik met mijn telefoon boven hem om het te filmen, echter vindt hij de telefoon erg interessant waardoor ik nu als een paparazzi stiekem alles probeer vast te leggen. Geheugenkaartjes vol en dan is hij nog maar 6 maanden.
Ik keek terug in mijn telefoon en bedacht mij toen dat al die foto’s en filmpjes nu al herinneringen zijn.
Vorige week ging ik bij een collega op kraamvisite en daar lag een klein lief meisje van 4 weekjes oud in de box. De vader vroeg “wanneer beginnen ze met lachen?” nadat Lucas zijn mooiste lach op had gezet. Ik moest diep graven in mijn geheugen, in het begin was het nog een reflex maar wanneer kwam de echte lach? Ik keek terug in mijn telefoon en bedacht mij toen dat al die foto’s en filmpjes nu al herinneringen zijn.
Little moments, big memories
Jolanda met zoontje

2 Reacties op “Wat gaat de tijd toch snel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s