Helaas nét niet door voor LINDA.lijnt

Bloggen voor LINDA.lijnt! Linda (ja, de Mol, ja) start maandag met lijnen. Ruim 50.000 mensen zullen haar strijd tegen de kilo’s volgen. Ik vertelde jullie er eerder over in mijn blog waarin jullie mijn mail aan de redactie konden lezen. 

Helaas, ik zat dan wel bij de laatste 25, maar ben het nét niet geworden. Maar hé, er waren wel bijna 400 aanmeldingen. 

Natuurlijk baal ik enorm! Maar goed, ik sta niet met lege handen. 24 maart is er een dag op de redactie van Linda. Zouden jullie het leuk vinden wanneer ik hierover blog of vlog? Laat dan een berichtje achter. 

Natuurlijk deel ik graag (een deel van) de mail met jullie die ik kreeg vanuit de redactie. 

Nogmaals, heel erg jammer! Maar niet getreurd, als jullie het leuk vinden zal ik een aparte rubriek aanmaken op MoedersNatuurlijk, zodat ik hier mijn strijd tegen de zwangerschapskilo’s met jullie kan delen. 

Een Reactie op “Helaas nét niet door voor LINDA.lijnt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s