Op de cover van Linda.

Het is dan wel even geleden, maar hé in 2012 stond ik op de cover van Linda magazine. Niet alleen, maar met 99 andere vrouwen en Linda de Mol herself! 

Waarom?
Natuurlijk stonde we daar niet zomaar. Linda deed namelijk een oproep “Shit, we moeten weer in die klote bikini” en vroeg of haar lezers mee wilde doen in de strijd tegen de kilo’s. Aangezien ik ook aan de zware kant was besloot ik mee te doen. Met succes! Ik verloor rond de 12 kilo en werd uit duizenden inzendingen gekozen om ook op de cover te staan. Het was echt een geweldige dag en natuurlijk onvergetelijk om zoets mee te maken.

Afschuwelijk, wat zeg ik, verschrikkelijk en ontzettend slap, want ik had toch gezworen dat ik dit keer slank zou blijven.

Bloggen voor Linda.
Maar nu! Linda doet wederom een oproep! Dit keer zoekt zij bloggers die andere kunnen motiveren tijdens het afvallen. Aangezien de zwangerschapskilo’s nog aan mijn heupen (en buik) plakken besloot ik te schrijven. Ik stuurde de volgende mail naar de redactie. Nu is het afwachten. Vrijdag 10 maart is de sluitingsdag. Ik hoop natuurlijk één van de gelukkige te zijn! Mocht ik niet gekozen worden, zouden jullie dan mijn verhaal in de strijd tegen de kilo’s hier willen lezen?

Mail aan de redactie;
Oh Linda, gaan we daar dan weer?

Samen met jou (en 99 andere dames) stond ik op de cover van Linda 100. Vol trots, omdat we dan ein-de-lijk die kilo’s kwijt waren. We moesten wel, want hé, die klote bikini lag toch echt op ons te wachten.

We zijn inmiddels bij Linda 151 en ja hoor, ook bij mij zitten die kilo’s er weer aan. Afschuwelijk, wat zeg ik, verschrikkelijk en ontzettend slap, want ik had toch gezworen dat ik dit keer slank zou blijven.

Lieve Linda, graag ga ik weer de strijd tegen de kilo’s samen met jou aan. Door dik en door dun zullen we maar zeggen. We gaan er voor. Gelukkig zijn we niet alleen! De pagina Linda lijnt wordt al door ruim 42.000 vrouwen geliked. Dan moet het ons toch lukken!

Daar zit ik dan, rechts onderin 🙂

2 Reacties op “Op de cover van Linda.

  1. Pingback: Helaas nét niet door voor LINDA.lijnt·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s