Vakantie kriebels

Afgelopen jaar kwamen ze later dan normaal; ‘’De vakantie-zoek-en-boek-kriebels’’. Ik probeer het altijd uit te stellen; mijn man wordt gek als ik in oktober al begin over de zomervakantie voor het volgende jaar. Maar nu was het anders.

Eind september hebben we nog heerlijk mogen genieten van een weekje Mallorca! Zon, zee, strand. Bij terugkomst was het herfst maar toch probeerde ik het gevoel vast te houden. Het lukte, tot half november! We hebben heel veel vakanties bekeken, verschillende opties genomen en uiteindelijk geboekt. Daar gingen wel ongeveer 2 maanden overheen maar het was het waard!

Mijn man wordt gek als ik in oktober al begin over de zomervakantie voor het volgende jaar.

Campingvakantie
Amerika, Nieuw-Caledonië (geïnspireerd door 3 op reis;-)) en Canada; allemaal bekeken maar voor nu nog te ver vliegen en 3 weken vakantie vinden we voor zo’n reis toch echt te kort. Ibiza, Canarische Eilanden, Sicilie en de ‘’hak’’ van Italië; ook allemaal bekeken maar om nou 2 weken met de kinderen in een appartementje te gaan zitten zagen we ook niet echt zitten. Dus uiteindelijk besloten voor een camping te gaan.

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat buiten zijn
Niet ongewoon want we vinden het buitenleven heerlijk. Ook voor de kinderen is het heerlijk om van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat buiten te zijn, vriendjes te maken en heel de dag in hun zwembroekjes te lopen. De keuze qua landen was beperkt; Spanje, Italië of Frankrijk. Het is uiteindelijk Zuid-Frankrijk geworden. Een omgeving waar we bekend zijn. Een camping die naast de camping staat waar we al 2 keer zijn geweest. Maar wat maakt het uit? Wij willen alleen maar zon, zee en strand op vakantie!  Zo nu en dan een leuk plaatsje bezoeken en lekker een hapje eten. Een leuk zwembad voor de kinderen en een mooie, schone en nette camping met mooie caravans. Oké dat zijn best wat eisen, maar ook dit jaar is het weer gelukt!

Vakantietips!
Omdat het best lastig kan zijn een leuke vakantie te vinden voor het hele gezin zal ik hieronder een aantal erg mooie en leuke vakantieadresjes zetten die zeker de moeite waard zijn! Zowel voor jong als voor oud!

Camping Aloha*****(Yelloh Village) in Serignan Plage, Frankrijk is de camping waar wij aankomende zomer heen hopen te gaan. Mooi zwembad, direct aan het strand, leuke omgeving, mooie caravans (wij hebben gekozen voor een caravan in het Waikiki gedeelte, dat is direct aan het strand) en perfect voor kinderen!

Camping Serignan Plage*****(Yelloh Village) in Serignan Plage, Frankrijk. Hier zijn wij 2 keer geweest. Het is er geweldig voor kinderen met een heel mooi zwembad! De camping ligt direct aan het strand en met de auto zit je binnen 15 minuten in leuke plaatsjes! De camping is erg mooi, schoon en netjes. Wij verbleven beide keren in een ‘’Cabane Canadiere’’. Echt een aanrader!

Camping Bella Italia*****in Peschiera del Garda, Italië. Een heel geliefde camping en ik denk onder de meeste van jullie ook wel bekend. De camping ligt direct aan het mooie Gardameer. Lopend naar Peschiera is goed te doen en voor de andere prachtige plaatsjes pak je graag je auto! Het eten is uiteraard heerlijk, de mensen erg vriendelijk en de camping top! Een prachtig zwembad met meerdere baden, een treintje wat je overal naar toe brengt, heerlijke ijsjes en leuke speeltuintjes. Houdt er wel rekening mee dat de camping zeer groot is! Wij vonden dat heerlijk maar als je er niet van houdt, dan zeker niet aan beginnen. Wij verbleven in de Sunlodge caravans van Suncamp. Mooie caravans en waar wij stonden hadden we uitzicht op het meer!

Camping Union Lido*****in Cavallino, Italië. Ook weer een zeer grote en mooie camping. Heel erg geliefd en daardoor altijd heel snel volgeboekt. Met meerdere zwembaden, leuke winkeltjes, lekker eten, leuke plaatsjes als Jesolo en Venetië op een prima rijafstand en het mooie zandstrand direct naast de camping vermaak jij je hier prima! Van groot tot klein, voor iedereen is hier wat te vinden. De camping is mooi, schoon, netjes en luxe. De huisjes en caravans van de camping zelf zijn erg mooi. Wij verbleven ook hier in een Sunlodge caravan van Suncamp.

Camping Continental Village***in Verbania, Italië. Hier zijn wij afgelopen zomer geweest. 3 sterren heeft deze camping, maar ik vind absoluut dat deze camping er 4 verdient. De camping is niet super groot. Goede faciliteiten voor de kinderen (met een super leuk en enthousiast animatieteam), direct aan het mooie Lago di Mergozzo (schoonste meer van Europa) en op steenworp afstand van het bekende Lago Maggiore. Ook Milaan is maar een klein uurtje rijden. Het zwembad, de overheerlijke ijsjes en de leuke speeltuin maken deze vakantie echt tot een feestje. Wij verbleven hier in een ‘’Suite’’ Maxi caravan met geweldig uitzicht!

Aparthotel Viva Palmanova***** in Palma Nova, Mallorca, Spanje. (via TUI.nl) Zoals ik al schreef zijn wij in September nog een weekje naar Mallorca geweest. Wij verbleven toen in dit hotel. Het is er mooi, schoon en netjes. Zwembad is heerlijk, strand op loopafstand en het eten heel afwisselend en echt heel erg lekker. Voor de kinderen is er een speciaal kinderbad en een leuke speeltuin. Wij hadden gekozen voor een 2-kamerappartement ‘’Royal Terrace’’ wat inhoudt dat je een dakterras hebt met jacuzzi.

Weg in eigen land?
Hof van Saksen in Nooitgedacht, Nederland. Als laatste ook nog een prachtig park uit eigen land. Wij hopen hier in mei voor de 3e keer een weekje naar toe te gaan. Het gevoel van een hotel maar dan in de vorm van een vakantiepark. Hele mooie huisjes (boerderijen), leuk zwembad, super overdekte speelhal voor de kinderen, goede animatie en lekker eten. Zeker een aanrader als je er even tussenuit wilt! Wij verbleven de eerste keer in het ‘’welness’’ huisje en de tweede keer in een ‘’comfort’’. Beide huisjes waren perfect!

Er zijn nog veel meer mooie vakanties! Kijk zeker eens rond op de site van Yelloh Village. Zij bieden vooral vakanties in Frankrijk aan. De parken zijn allemaal mooi, vaak met bijzondere caravans en alle faciliteiten voor een heerlijke vakantie. Ben jij ook ergens geweest waar het helemaal fantastisch was? Laat dan zeker even een reactie achter!

Geniet van de voorpret!

Liefs,
Joyce

vakantiekriebels-door-joyce

Genieten in Frankrijk (Serignan Plage)

2 Reacties op “Vakantie kriebels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s