Originele kraamcadeaus

Wauw, de kraamvisite komt pas net op gang, maar wat zijn we al verwend zeg. We kregen ook een aantal hele originele kraamcadeaus, welke ik graag aan jullie laat zien.

Ben je zelf in verwachting of ga je binnenkort op kraambezoek, dan brengt dit je misschien nog op ideeën.

Spaarpot
Van mijn schoonzus en zwanger kregen we zowel bij de geboorte van Femke als bij de geboorte van Tessa een spaarpot. Een verzilverde, waar de naam en de geboortedatum in gegraveerd staat. Heel origineel en erg leuk.


Beeldje
Van mijn ouders kregen we ook zowel bij de geboorte van Femke als bij de geboorte van Tessa een prachtig beeldje. Een mooi en blijvend cadeau. Ik denk dat de meisjes het later meenemen als ze het huis uit gaan.

Kinderserviesje
Van Edwin’s collega’s kregen we deze leuke set. Heel origineel en ook erg leuk voor Tessa als ze straks iets groter is.

Naamtreintje
Ik ben dol op de houten naamtreintjes. Zowel Femke als Tessa hebben hun eigen treintje. Erg leuk om op hun kamertje neer te zetten.


Shirtjes
Van mijn stiefzus kregen we deze twee leuke shirtjes. Een shirtje voor Femke, met de tekst “Big Sister, Super hero” en een shirtje voor Tessa met de tekst “Little sister, super hero in training”

Thee
Ik ben dol op thee! Wat is er dan leuker om dan van de buurvrouw een speciaal doosje thee te krijgen voor de geboorte van ons meisje. Super origineel ook!

Via Facebook vroeg ik jullie wat jullie originele cadeaus vonden, waarop ik leuke reacties van jullie heb ontvangen. Dank jullie wel daarvoor. Hieronder deel ik jullie reacties!

Geboortekussen 
Een kussentje in de stijl van het kaartje. Hoe origineel is dat. Erg leuk om op de babykamer neer te zetten. 

Schilderij 
Een schilderij met de naam van het kindje, in de stijl van het geboortekaartje is natuurlijk ook erg mooi en persoonlijk.

Schoentjes van het geboortekaartje
Mocht je heel creatief zijn kun je van het geboortekaartje ook schoentjes maken. Zelf niet creatief, er is vast wel iemand anders die het kan 😉
Gepersonaliseerde cadeaus
Je kunt tegenwoordig ook klokken, stoeltjes, speelgoedkisten en nog veel meer andere dingen laten beschilderen net als het geboortekaartje.

Mand vol cadeaus – voor iedere dag 1
Vroeger duurde de kraamtijd 10 dagen, vandaar de 10 cadeautjes. De mand is gevuld met cadeautjes voor de baby, maar ook met cadeautjes voor papa, mama en voor een broertje of zusje. Leuk om zo iedere dag weer opnieuw verrast te worden.

2 Reacties op “Originele kraamcadeaus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s