Welkom lieve Tessa!

Eindelijk! Maandag 9 januari om 01.20 uur was het moment daar! De geboorte van onze lieve dochter Tessa Isabella.

9 maanden lang hebben we naar haar uitgekeken! Ons afgevraagd hoe ze er uit zou zien, hoe de bevalling zou gaan en hoe het moment zou zijn wanneer ze voor het eerst in mijn armen zou liggen. En ook niet te vergeten, hoe zou Femke het vinden om een klein zusje te hebben.

Onbeschrijfelijk
Wat keek ik al die maanden uit naar mijn bevalling! Bevallen is zoiets moois en bijzonders en ook dit keer had ik een prachtige bevalling. Vanaf het moment van de weeën tot aan het moment dat Tessa in mijn armen lag duurde het slechts 4 uurtjes. Later zal ik in een video mijn bevallingsverhaal met jullie delen.

Het moment dat ik haar voor het eerst in mijn armen had is onbeschrijfelijk, maar dat zal iedere moeder denk ik wel herkennen. Een klein meisje, met een bolletje vol donkere haartjes. Tessa Isabella, onze prachtige dochter! Wat zijn we trots. Het blijft zo’n onbeschrijfelijk moment. Vanaf de eerste seconde ben je als ouder helemaal verkocht aan je kleine wonder.

Op naar huis
Omdat Tessa ’s nachts geboren is zijn we die nacht in het ziekenhuis gebleven. De volgende ochtend zijn we lekker naar huis gegaan, waar mijn ouders samen met Femke op ons aan het wachten waren. Femke had de eerste dagen weinig aandacht voor haar zusje, maar dat komt misschien omdat ze zelf pas 17 maanden oud is. We hebben het zo gelaten en niet geforceerd. Inmiddels is ze helemaal gek van haar zusje en roept ze de hele dag door “baby”.


Rustig op mijn blog
Omdat het met twee kindjes drukker is dan gedacht 😉 is het de eerste weken rustig geweest op mijn blog. Inmiddels komt er meer structuur en kunnen jullie de eerste artikelen weer verwachten.


 

 

4 Reacties op “Welkom lieve Tessa!

  1. Zo heerlijk en herkenbaar! Het is prachtig om die liefde tussen hen te zien. Onze Guillaume was 2 als Thibault er kwam en hij ging aan iedereen steeds vol trots “zijn baby” tonen, dus de felicitaties mochten alleen naar hem gaan… Daar lachen we nu nog vaak om.
    Geniet er van meid!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s