Bedankt 2016, hallo 2017! 

Lieve volgers, het is alweer de laatste dag van 2016. Hoe cliché het ook klinkt, het jaar is voorbij gevlogen.

Dank jullie wel! 
Ik wil jullie bedanken voor het afgelopen jaar. Dankzij jullie is mijn blog enorm gegroeid. Iets waarvan ik alleen kon dromen! Natuurlijk hoop ik het komende jaar nog meer volgers te krijgen, maar ik ben al heel blij met wat ik dit jaar heb bereikt! Voor nu wens ik jullie het allerbeste voor het nieuwe jaar! Dat al jullie dromen uit mogen komen! 

Samenwerkingen
Het afgelopen jaar mocht ik ontzettend leuke samenwerkingen aangaan en had ik in november een te gekke winmaand voor jullie. Ook in 2017 hoop ik weer mooie acties voor jullie online te zetten!

Terugblik!
Graag kijk ik aan de hand van foto’s met jullie terug op het afgelopen jaar! Kijken jullie mee?

Januari ’16
Gouden momentjes! Voor het eerst met z’n drietjes naar het strand!

Februari ’16
Femke is een halfjaar!

Maart ’16
Femke speelt lekker met haar vriendje Job. Er valt sneeuw, precies op de dag dat Fem 7 maanden is! In het weekend genieten we altijd volop van de tijd met elkaar!

April ’16
Wat hebben we in april al stralende dagen! Extra genieten van onze tuin en op de camping bij opa en oma.

Mei ’16
Onze eerste vakantie met z’n drietjes! Wat zeg ik…stiekem al met z’n viertjes. We komen er op Texel achter dat we zwanger zijn! Hoe bijzonder! Wat zijn we blij! Ook geef ik Femke de laatste keer de borst. Wat een mooi maar ook emotioneel moment. Een afsluiting van een bijzondere periode. En, niet te vergeten, mijn eerste Moederdag!

Juni ’16
Femke gaat voor het eerst naar de kapper. Ze vindt het prachtig. Ze wordt geknipt door de kapster van Edwin, waar hij al járen komt.

Juli ’16
Ik geniet van quality time met vriendinnen! Lekker uiteten! Natuurlijk ben ik al druk met de voorbereidingen voor Fem haar eerste verjaardag. Deze foto gebruiken we voor de uitnodigingen.

Augustus ’16
Jaaaa! Femke 1 jaar! Wat een feest! Ook hebben we de 20 weken echo. Alles gaat goed met ons kleine meisje! Wat leuk om te weten dat we straks twee dochters hebben!

September ’16
We genieten van een heerlijke vakantie in Zeeland. Wat een heerlijke tijd zo met z’n drietjes. We mogen in de stacaravan van mijn opa en oma, wat een mooie vakantie!

Oktober ’16
Edwin en ik gaan voor het eerst sinds de geboorte van Femke weer samen een nachtje weg. Femke slaapt lekker bij mijn ouders en wij genieten van een nachtje in het Kürhaus. In oktober zijn Edwin en ik jarig, dus ook dat vieren we gezellig. We hebben echt geluk, het is op mijn verjaardag 20 graden, waardoor we het heerlijk in de tuin kunnen vieren. Femke krijgt haar nieuwe kamertje. Wat is het toch mooi geworden.

November ’16
November staat mijn blog in het teken van de winmaand. Wauw, wat een reacties heb ik van jullie ontvangen. Het was zo gaaf om dit voor jullie te doen.

December ’16
We genieten van de decembermaand! We vieren Sinterklaas en Kerst én ik word enorm verrast met een babyshower. Op de valreep zijn we gisteren nog even met z’n drietjes naar het pannenkoekenhuis geweest.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s