Onze week in foto’s #5

Het is weer vrijdag, dus tijd voor een nieuwe “Onze week in foto’s, deel 5 alweer en daarmee de laatste week in foto’s van dit jaar!

Zal ons meisje er al zijn bij de volgende week in foto’s? Spannend…

Vrijdag
Vrijdag genieten we heerlijk van een dag met z’n drietjes. We gaan gezellig naar Oud Beijerland waar we iets drinken bij Hema en…ik koop een cadeau voor Edwin. Ik laat het horloge dat ik voor de babyshower kreeg graveren met de namen van onze meisjes. De tweede naam kan ik jullie nog niet verklappen, dus nog heel even geduld.img_0924img_0923img_0925img_0926

Zaterdag
Eerst eens op de foto met de nieuwe schoentjes die we gewonnen hebben via Twinkelbella en Shoesme. Ik haal een prachtig kerstboeket en ’s middags gaan we gezellig naar mijn zwager en schoonzus, wat kunnen de kinderen lief spelen samen. Kerstavond zijn we met zijn drietjes en genieten we van onze heerlijke maaltijd. We maken voor het eerst stoofperen…Wat zijn ze goed gelukt!

img_0928img_0930img_0931img_0927img_0929

Zondag
Oh yeah, eerste kerstdag! We brengen deze dag door bij mijn ouders. Wat een geweldige dag hebben we met elkaar. img_0932img_0933img_0935img_0936

Maandag
Yes, tweede kerstdag! We genieten van een heerlijk ontbijt bij Villa Augustus. Femke zit moeiteloos 2 uur aan tafel en geniet van alles wat ze om zich heen ziet gebeuren. ‘S avonds eten we heerlijke pompoenstoof met kip, met sla en gebakken aardappeltjes. Niet een standaard kerstmenu, maar het is heerlijk!

img_0941img_0938img_0940img_0944img_0939img_0945

Dinsdag
We gaan (weer) naar Ikea, maar dit keer voor Fem. We willen haar graag het Duktig keukentje geven. Eigenlijk als cadeau omdat ze grote zus wordt. We zijn pas tegen etenstijd weer thuis, dus zetten we het keukentje in elkaar als Femke op bed ligt.

img_0955img_0956img_0957

Woensdag
Ik maak de reiswieg op voor ons kleine meisje. Femke kijkt eerst mee hoe ik het lakentje en dekentje in de reiswieg stop om er vervolgens zelf in te klimmen. Ze speelt ook heel zoet maar haar nieuwe keukentje. Zo te zien er ze er erg blij mee! Ik moet nog voor een extra check naar het ziekenhuis. Gelukkig ziet de CTG er goed uit en ook de echo is in orde. Laat haar maar komen 😉

img_0959img_0958img_0961img_0962

Donderdag 
Ik vergeet donderdag bijna te vloggen en om foto’s te maken. Ik ben zo bezig met de laatste loodjes van de zwangerschap. Ik schiet ’s avonds nog even deze lieve foto’s van Fem. Ze wil net als mama met een kleedje op de bank.

img_0963img_0964

 

Een Reactie op “Onze week in foto’s #5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s