Weekvlog #10 Kerst

Het is weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Weekvlog 10 alweer, waarin ik jullie laat zien hoe wij kerst vieren. En, zijn de laatste loodjes echt ingegaan. Wanneer zal ons meisje geboren worden? Ik moet helaas nog een keer prikken op zwangerschapssuiker, maar alles is gelukkig in orde!

Kijken jullie weer mee?

Een Reactie op “Weekvlog #10 Kerst

  1. Ha Anna, een super leuke vlog weer, wat een schattige schoentjes heeft Femke gekregen zeg. Het is een ook heel leuk om Femke in de vlog’s te zien echt zo lief hoe ze doei zegt. Idd spannend of de volgende weekvlog de kleine er zal zijn. Dank je wel voor de leuk vlog ik heb met veel plezier zitten kijken en ik ga hem nog een keer bekijken hoor 🙂 .

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s