Onze week in foto’s #4

Het is vrijdag, dus tijd voor een nieuwe “Onze week in foto’s” nummer 4! Kijken jullie weer gezellig mee in onze week. 

Vrijdag
Vrijdag is Femke al vroeg wakker. Ik laat haar nog lekker rondlopen in haar pyjama, we zijn tenslotte vrij en hebben alle tijd. Lekker samen kroelen op de bank! Gouden momentjes dit! Nog even quality time met z’n tweetjes voordat haar zusje er straks is.
‘S middags schijnt het zonnetje en gaan we lekker even wandelen! Heerlijk! Ook al is het wandelen voor mij nu een hele work-out geniet ik er wel van. We moeten nog even een pakje terug brengen..kunnen we gelijk nog een paar kleine boodschapjes halen. Femke zit in een wel heel bijzonder karretje, wat vind ze het prachtig. Dit karretje pak je als moeder alleen nooit meer, want hij valt nauwelijks te sturen waardoor je de paden bijna niet door komt.Als ’s middags de kerstkaart van haar vriendje Job binnenkomt blijft ze de kaart kusjes geven! Hoe lief! 
Zaterdag
Tijd om de box klaar te maken voor de komst van de baby! Zo spannend, wat kijken we er naar uit. Deze mobiel kregen we voor de geboorte van Femke van mijn opa en oma, maar hij is zo mooi dat we hem nu weer gebruiken. Femke speelt heel zoet met een kastje dat ik 15 jaar geleden als meisje kocht op de boulevard in Frankrijk. Zo leuk om te zien dat zij er nu plezier van heeft. Zaterdagavond word ik echt mega verrast met mijn babyshower. Wauw! Ik wist echt van niets. Wat een onvergetelijke avond. Ik schreef er eerder deze week een blog over. Wauw! Krijg ik ook nog eens een prachtig horloge! Wat een verwennerij, zo lief allemaal! Ik mag ook nog de namen van de meisjes in de achterplaat laten graveren. Ik ga voor de salade geitenkaas, echt mijn favoriet! Mmm, wat is het weer lekker! Doordat het zo’n enorme verrassing is ben ik zo overrompeld dat ik helemaal vergeet om van de rest nog foto’s te maken. Met mijn lieve (school)vriendin Eva! Zo lief dat ze vanuit Haarlem deze kant op kwam voor mijn babyshower. Het horloge! Prachtig hè?!
Zondag
Nesteldrang! Het hele huis moet spik en span, dus ook onze berging. Alles moet er uit, zodat Edwin de stellingen kan maken. Onze fietsen staan in de woonkamer, Femke vindt het prachtig. 
En het resultaat mag er zijn! Lekker opgeruimd! Aan de andere muur hebben we ook planken gemaakt. Zijn fijn dat alles nu lekker netjes is. 
Maandag
Helaas moet ik nog een keer dagcurve prikken voor mijn suiker. De uitslag is keurig en dus niets aan de hand, geen zwangerschapssuiker. Ik ontbijt in het ziekenhuis, zodat ik in plaats van 3x maar 2x op en neer hoef te rijden. Ondertussen stuurt Edwin een foto van onze lieve Fem die helaas thuis ziek op de bank in slaap is gevallen. M’n kleine meisje. Zo met haar te doen. Als moeder wil je het dan het liefst overnemen…
Dinsdag
Femke is zo dol op boekjes. Als ze wakker wordt kruipt ze in haar stoeltje met een boekje. Edwin en ik gaan die ochtend naar Ikea, maar we zijn aan de vroege kant en de winkel is nog niet open. Eerst dus een kop koffie in het restaurant. Omdat ik vanaf woensdag volledig stop met melk/zuivel geniet ik nog even van een laatste kopje cappuccino met een stukje (glutenvrije) daim taart! Mmm, wat lekker. Ik stop overigens met zuivel vanwege de borstvoeding die ik ga geven. Femke reageerde helaas slecht op koemelk en zelf verdraag ik het eigenlijk ook slecht. Als baby heeft Edwin er ook last van gehad, dus stop ik nu preventief. Als er mensen zijn die hier ervaring mee hebben…tips zijn altijd welkom!
Pfff, tijd om even lekker onderuit te zitten!Woensdag
Woensdagochtend wil ik zo graag even met Fem op de foto. Het voelt heel speciaal en dit moment kunnen we straks niet meer vastleggen. Femke ziet het alleen niet zo zitten, dus laten we het bij deze ene foto.
We gaan gezellig met z’n drietjes naar Intratuin. We drinken een kop koffie in het restaurant en Femke mag weer op de draaimolen. Ze is er iedere keer zo van onder de indruk. Donderdag
Fem haar laatste dag op het KDV in 2016. Als ik me ’s ochtends aan het opmaken ben komt ze er gezellig bij zitten. De oogschaduw wil ze alleen niet meer loslaten…Oh, oh, dat zit er al vroeg in. Fem haar schoenenvakje op het KDV. ‘S middags wordt er een pakje bezorgd! Ik heb deze super mooie schoentjes gewonnen via Twinkelbella.nl. Wat zijn ze mooi! We zijn er super blij mee!Het jasje voor de baby is ook binnen! Hoe schattig! Ik kan niet wachten tot ze er is en we haar het jasje aan kunnen doen. 
Ik hoop dat jullie het ook deze week weer leuk vonden om onze foto’s te zien. Wie weet volgende week al met onze kleine meid, wie zal het zeggen. Spannend!

2 Reacties op “Onze week in foto’s #4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s