Surprise! Mijn babyshower 

Wauw, wat ben ik zaterdagavond enorm verrast met een babyshower!

Avondje uiteten met vriendinnen
Ik zou een avondje uiteten gaan met vriendinnen – dacht ik-. Gezellig een avond weg voordat de baby geboren wordt. Al ruime tijd geleden hadden we deze datum geprikt en ik keek er enorm naar uit. Ze zeiden heel lief “Jij bent dan hoog zwanger, dus we halen je op en brengen je thuis”. Erg lief en fijn! Er ging bij mij geen belletje rinkelen dat ze misschien wel iets van plan zouden zijn.

Zaterdagavond, 17 december 
Ik tut mij nog eventjes lekker op! Ik vind het altijd leuk wanneer ik weg ga om m’n haar mooi te föhnen, nagels te lakken en me iets meer op te maken dan anders.

M’n vriendinnen pikken me rond 18.15 uur op en we rijden naar mijn favo restaurant, Villa Augustus in Dordrecht. Eenmaal aangekomen vragen we naar onze tafel, waarop de ober zegt “Oh, u, met die grote groep, jullie zitten daar”.
img_0543Surprise!
En daar zaten ze dan, een lange tafel vol! Lieve vriendinnen, buurtjes en m’n familie! Wat een verrassing! Al die tijd wist ik van niets!

De verbazing is duidelijk van mijn gezicht af te lezen! Wat ben ik verrast zeg!

 

Het is zo leuk om iedereen te zien! En wat een verrassing dat Eva speciaal vanuit Haarlem is gekomen. Natuurlijk willen ze allemaal wel even aan die grote, bolle buik zitten.En deze twee lieverds zitten achter de grote verrassing! Dank jullie wel meiden! Jullie hebben mij echt een onvergetelijke avond gegeven! img_0554Dit was al een hele verrassing, maar het lijkt niet op te houden. Als Madelon opstaat om een cadeau te overhandigen word ik nog eens verrast met een prachtig horloge! Hier mag ik nog de namen van onze dochters in laten graveren! Wat een prachtig cadeau, een mooi en blijvend aandenken.

Daarna volgt er nog een pakje, dit keer voor de baby. Een schattig vestje met een broekje. Jeetje lieve meiden, wat hebben jullie mij met z’n alle verwend. We sluiten de avond af met een groepsfoto! Wat een super aandenken is dit zeg!img_0565

2 Reacties op “Surprise! Mijn babyshower 

  1. Lieve Anna, wij vonden het hartstikke leuk om de babyshower voor je te organiseren! Wat fijn dat iedereen zo lang haar mond heeft gehouden en dat het zo’n fijne avond voor je was! Beetje jammer van de over bij binnenkomst, maar dat mocht de pret niet drukken! Xx

    Liked by 1 persoon

  2. Pingback: Onze week in foto’s #4·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s