Extra video mijn vluchttas & eerste babypakje

Vandaag heb ik een extra video voor jullie online gezet. Hierin laat ik zien wat ik meeneem in mijn vluchttas en wat wij hebben uitgezocht als eerste babypakje.

Kijken jullie weer mee!

Mochten jullie nog tips hebben of ben ik iets belangrijks vergeten? Laat dan zeker een reactie achter.

4 Reacties op “Extra video mijn vluchttas & eerste babypakje

  1. Leuke video. Misschien kan je nog een plastic tasje meenemen voor de vuile was? Ik had toen vuil ondergoed en een bh die helemaal onder het bloed zat. Was een plastic tasje vergeten, dus geef dat nu aan iedereen door. Haha!
    Die pakjes zijn trouwens echt super cute!

    Liked by 1 persoon

  2. Wat een leuke video! Dat jullie het durven om alvast haar naamslinger op te hangen in haar kamertje… durf ik niet hoor met familie die wil komen kijken haha! En die tip van Manon over die plastic zak vind ik een goede, ga ik er ook in stoppen!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s