Onze week in foto’s #3

Leuk dat jullie weer meekijken naar onze week in foto’s, nummer 3! Ik neem jullie weer mee van vorige week vrijdag tot aan gisteren.

Vrijdag
Femke heeft de stickers ontdekt! Ze vindt het zo mooi en raakt niet uitgeplakt. Dit is toch wel een van die momenten waar ik als moeder naar uit heb gekeken. Lekker samen knutselen, zoals ik dat zelf altijd met mijn moeder deed toen ik klein was.

En, waarom wachten tot het eind van de maand met deze leuke kersttrui. Ik dacht, nu de Sint voorbij is kan het wel…

’s Avonds komen mijn ouders oppassen op Femke. Edwin en ik genieten van een avondje uit, samen! We gaan lekker uiteten en genieten van de tijd met elkaar!
img_0436img_0438-1img_0439Zaterdag
Zaterdag moet Edwin helaas werken. Femke heeft die ochtend uitgeslapen dus na het ontbijt gaan we gezellig samen naar Intratuin. Een lieve medewerkster vraagt of ze voor Femke de draaimolen aan zal zetten. Femke is onder de indruk en vindt het echt geweldig.

Ik koop twee kerstboompjes om voor het keukenraam te zetten. Wat is Kerst toch een gezellige tijd!
Zondag 
Helaas moet Edwin ook zondag nog werk. Gelukkig hebben we wel tijd om de kerstboom op te tuigen. Ook maak ik de co-sleeper op voor ons kleine meisje. Zo spannend. Nu ik dit gedaan heb lijkt het allemaal echt heel dichtbij te komen. Hoe lang zal het nog duren?
Maandag 
Maandag ga ik gezellig naar mijn moeder. Doordat Edwin het weekend veel heeft moeten werken had ik met name de zorg voor Fem. Helaas heeft ze ook nog last van haar kiezen, er komen er wel 4 tegelijk door. Maandag ben ik best moe van het weekend, dus het is fijn om dan bij mijn moeder te zijn, zodat ze ook lekker met Femke kan spelen.

Ik doe boodschappen bij de AH en scoor daar dit super leuke bordje van Fiep Westendorp. Hopelijk kan ik in een ander filiaal nog meer vinden. ’s Middags heeft Femke trek en eet ze lekker een appeltje. Normaal maak ik stukjes, maar ze wil echt alles zelf doen! Happen van de appel, net als mama.


Dinsdag 
Dinsdag ben ik weer bij mijn moeder. Jeetje wat een koude dag. Ik maak warme chocomelk met slagroom, mmm!! We gaan gezellig met z’n drietjes naar Intratuin. In Sliedrecht is deze toch weer heel anders dan in Numansdorp. Femke geniet van al het moois dat ze ziet!


Woensdag 
Woensdag brengt Edwin Femke naar de opvang, zo kan ik rustig opstarten. Het pakje dat ik online bestelde wordt bezorgd. Ik ben er zo blij mee! Dit wordt het eerste pakje voor ons kleine meisje! Vinden jullie het ook zo mooi!

En kijk mijn buik is! Hij blijft groeien! ’s Middags hebben we een echo en controleafspraak in het ziekenhuis. We krijgen onverwachts een 3D foto mee, hoe leuk is dat. Deze wil ik natuurlijk heel graag met jullie delen! Helaas blijkt uit de controle dat ze wel willen dat ik nog eens op suiker laat prikken. Aanstaande maandag is het weer zover….bah!
Donderdag
Donderdag komt mijn kerstpakket binnen. Ik heb het eventjes mooi neergezet, zodat jullie kunnen zien wat er in zat. Ik was al langer opzoek naar een mand zoals deze. En raad eens, ’s avonds komt Edwin thuis, met een bijna gelijk kerstpakket. Nu hebben we dus twee van die leuke manden. De mand uit het pakket van Edwin is net een slag groter, maar naast elkaar staat het juist heel leuk! Femke is blij met het hele zachte kleedje dat er in zit!

 

img_0455img_0457img_0456

Een Reactie op “Onze week in foto’s #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s