Weekvlog #8 alles gereed maken voor de baby!

Weekvlog 8 staat alweer voor jullie online! Weken geleden begon ik op velen verzoeken van jullie aan het maken van weekvlogs. Wat een plezier beleef ik hier aan.

Dank jullie wel! 
Als ik de video op zondagavond voor jullie aan het monteren ben geniet ik ervan om alle momenten weer terug te zien. Zodra de vlog online staat komen jullie lieve reacties binnen, maar ook mensen uit ons dorp die me aanspreken op straat, of laatst een vrouw bij de verloskundige. Zo leuk! Dank jullie wel hiervoor!

Ziekenhuis, baby wasjes en kerst!
Deze week neem ik jullie mee naar het ziekenhuis, waar ik eindelijk het ijzerinfuus krijg. Samen met mijn moeder zorg ik ervoor dat alles gereed is voor de komst van ons meisje. Zo spannend wanneer het zal gebeuren. Ik ga met Fem naar Intratuin en we tuigen de kerstboom op. Kijken jullie weer gezellig mee!

3 Reacties op “Weekvlog #8 alles gereed maken voor de baby!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s