Tijd om te badderen! 

Tijd om weer iets moois voor jullie te testen! Dit keer het badje van Stokke. Dit is niet zomaar een badje, maar een opvouwbaar badje dat geschikt is voor baby’s maar ook voor kinderen tot 4 jaar. Ideaal zeg ik zo, zeker met onze kleine meid op komst en Femke die dol is op badderen!

Stokke Flexi Bath
Het Stokke Flexi Bath is licht in gewicht en opvouwbaar. Daardoor kun je het gemakkelijk meenemen op vakantie, of wanneer de kindjes uit logeren gaan, maar het is ook ideaal om zomers buiten te gebruiken. Wij gebruiken hem voorlopig gewoon binnen in de badkamer. Zo kan Femke heerlijk badderen bij mij in het douchegedeelte, terwijl ik onder de douche sta.

Eenmaal klaar laat je het badje makkelijk leeglopen door de stop er uit te halen. Daarna nog even nadrogen en je klapt het badje weer in.img_0224
Doordat het badje zo compact is past het bij ons in de lade van de commode en staat het dus nooit in de weg.

Baby inzet
Als ons kleine meisje er straks is kan zij ook lekker gebruik maken van dit badje. Wij hebben er een newborn support zitje bij ontvangen, waardoor je het badje vanaf de geboorte kunt gebruiken.

De newborn support klik je eenvoudig vast aan de rand van het badje. Je krijgt het alleen los door het omhoog te bewegen en er weer af te klikken. Zo hoef je nooit bezorgd te zijn dat het zitje losraakt wanneer je je baby aan het badderen bent.

img_0207

De stop in het badje is zo geplaatst dat het jouw kindje nooit in de weg zal zitten wanneer het in het badje zit. De bodem is voorzien van antislip, fijn wanneer jouw kindje al zelf kan zitten want dan glibberen ze niet over de boden.

Afmetingen en gewicht

  • Het badje weegt 1,3 kg
  • Uitgeklapt (lengte x hoogte x breedte) in cm: 66x24x35
  • Ingeklapt (lengte x hoogte x breedte) in cm: 63x24x10
  • Geschikt voor 0-48 maanden
  • Goed voor 39 liter water

Het badje is verkrijgbaar bij de meeste babywinkels of online bij Stokke en kost €41,-. De Newborn support is los verkrijgbaar en kost €16,-.

 

 

2 Reacties op “Tijd om te badderen! 

  1. Wij hebben in het begin een badje in de douche gezet en nu gebruiken we een douchezit van Ok Baby, maar dit had voor ons ook wel een goede oplossing geweest. Wij hebben namelijk ook geen bad en geen ruimte op overschot in de badkamer, dus het inklappen zou de perfecte oplossing geweest zijn.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s