Zwangerschapsverlof en mijn blog

Zoals jullie misschien al in mijn vlogs hebben gezien is mijn zwangerschapsverlof dinsdag 29 november ingegaan. Omdat ik een aangepast werkrooster had was ik ook verplicht om bij 34 weken zwangerschap met verlof te gaan, maar gezien mijn vermoeidheid had ik daar ook geen enkele moeite mee.

Zwangerschapsverlof! 
Yes, nu mijn zwangerschapsverlof is ingegaan zal ik pas in maart weer terugkeren naar mijn kantoorbaan. Tijd dus om nog even tot rust te komen en te genieten van die laatste weken zwangerschap. Toeleven naar de bevalling en nog even extra genieten van de momenten die ik samen met Femke heb. Echt tot rust komen zit er met een dreumes van 16 maanden natuurlijk niet in, maar niet de verplichting hebben om vroeg in de auto te zitten is al heel fijn.

Maar wat houdt mijn verlof in voor mijn blog?
Mijn blog is ontstaan uit een hobby. Ik vind het heerlijk om te schrijven en foto’s en vlogs te maken en zie mijn blog daardoor ook niet als werk. Sterker nog, als iemand zou zeggen dat ik de komende 16 weken niets aan mijn blog zou mogen doen zou ik dat op z’n zachts gezegd verschrikkelijk vinden!

Ik zal dus artikelen blijven plaatsen en ik probeer zo lang mogelijk te blijven vloggen. Zoals jullie weten heeft MoedersNatuurlijk ook een heel leuk team van gastbloggers, die ook zeker voor jullie blijven schrijven.

Na de geboorte
Zodra onze tweede dochter geboren is zal het flink aanpoten worden met een baby én een dreumes. Hoe het dan zal lopen weet ik niet, maar daar maak ik me niet ongerust over. Vlak na de geboorte zullen wij vooral genieten van de tijd met elkaar en zullen er natuurlijk wel foto’s voorbij komen op Instagram en zal er zo nu en dan een korte update volgen. Omdat ik het bloggen en vloggen zo leuk vind, zal het niet lang duren voordat de eerste artikelen na de bevalling weer online staan.

img_0159

3 Reacties op “Zwangerschapsverlof en mijn blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s