Onze week in foto’s #2

Vorige week stond er voor het eerst een fotodagboek op de blog. Bedankt voor al jullie lieve en leuke reacties. Fijn om te lezen dat jullie het leuk vinden om te zien. Op naar “Onze week in foto’s, nummer 2”. Kijken jullie weer mee?

Vrijdag
Vrijdag kwamen mijn opa en oma gezellig op de koffie. Kijk Fem is lief bij haar overgroot opa op schoot zitten. Samen foto’s kijken.

Gelukkig maar dat opa er was, want tijdens een wandeling was het wiel van de kinderwagen er afgevallen. Opa kon het gelukkig maken!

En, de nieuwe poster van Kikker is binnen! Kijk eens hoe mooi deze staat op de babykamer! Binnenkort zal ik een roomtour voor jullie opnemen!


Zaterdag
Vrijdag op zaterdagnacht moest ik onverwacht naar het ziekenhuis. Gelukkig is alles goed, maar Femke moest dus ’s nachts opgehaald worden om daarna bij opa en oma verder te slapen. Zaterdag hebben opa en oma haar gezellig meegenomen naar Intratuin, waar ze op de foto ging met de reuze ijsbeer!img_0059

Ondertussen pak ik thuis alle pakjes in, want zondag vieren we gezellig Sinterklaas.


Zondag
Ja! Sinterklaas vieren bij m’n ouders! Wat een gezellige dag! Wat worden de kinderen toch verwend. Femke krijgt 3 hele leuke boekjes, nijntje speelt verstoppertje, duplo, haarspeldjes en een magnetisch tekenbord. Voor de baby krijgen we een leuk pakje, een rammelaar en een knuffel.

Oma denkt dat we de laatste dagen niets gegeten hebben 😉


Maandag
We gaan gezellig naar oma toe, zo kan ik rustig aan doen terwijl Femke lekker aan het spelen is. Wat kan Fem al moederen over de popjes, dat komt vast goed als de baby er straks is. Nog heel even en Femke is grote zus! Het leuke is dat mijn moeder mijn poppen en barbies heeft bewaard. Daar kunnen de meisjes straks mee spelen!


Dinsdag
Maandag kreeg Femke een Minnie Mouse tasje van mijn moeder. Toen ze dinsdagochtend beneden kwam, was dat het eerste waar ze naar greep! Hilarisch, want ze hangt het gelijk om haar nek. Beertje erbij, flesje in de andere hand en haartjes die alle kanten op schieten. Wat een heerlijke ochtend!

Het is echt prachtig weer dinsdag! We gaan er even lekker uit voor een wandeling naar de bakker. Zo kan me moeder gelijk de hond uitlaten en zijn we lekker even buiten. Fem zit goed ingepakt in de wagen. Ze moet alleen wel wennen aan de wanten, ze houdt haar armen maar in de lucht, de kleine schat!  Woensdag
Wat heb ik uitgekeken naar deze dag! Eindelijk had ik groen licht voor het ijzerinfuus. Ik ben zo ontzettend moe, dat ik na het douchen bij moet komen om weer verder te kunnen. Ik herken mezelf niet meer en al helpt het maar een klein beetje, dan voel ik me al geholpen.

We blijven lachen! Gelukkig zijn er ook hele lieve zusters! Het infuus moest helaas twee keer geprikt worden. Geen pretje, maar ach…hij zit.

Eenmaal thuis ga ik lekker aan de slag met de pompoensoep die ik graag wilde maken! Hij smaakte echt heerlijk!

img_0182

Donderdag
Ja!!! Ik kan wel huilen van geluk! Ik merk al dat ik fitter op sta en naar mate de dag vordert merk ik dat mijn vermoeidheid lang niet zo erg is als in de afgelopen weken. Wauw, wat fijn om eindelijk weer wat beter in m’n vel te zitten. Hopelijk neemt het de komende dagen nog meer toe.

Ik besluit om mooie foto’s te maken van mijn buik en ben tevreden over het resultaat. Weer iets moois om op terug te kijken als de baby er straks is!

img_0189

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om zo weer een kijkje te krijgen in onze week. Dit weekend hopen we de kerstboom op te zetten, dus volgende week wat kiekjes van de boom!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s