Shoppen voor een goed doel!

Shoppen voor een goed doel, dat klinkt iedere vrouw toch als muziek in de oren! Het is nog eens heel eenvoudig ook!

Online shoppen
Als moeder shop ik veel online. Het ontbreekt me helaas aan tijd om voor bepaalde dingen naar de winkels te gaan. Gelukkig is het aanbod online minstens net zo groot als in de winkels en staat de bezorger hier dus met regelmaat met pakjes voor de deur.

Zo steun ik een goed doel
Tegenwoordig shop ik via 1korting.com. Nu zul je je afvragen hoe dat werkt en waarom ik dat doe? Heel eenvoudig, het is namelijk maar 1 extra stap en daarmee steun ik een goed doel. Vervolgens kies ik uit één van de honderden webshops die bij hen zijn aangesloten en winkel ik zoals ik voorheen ook deed.

hoe-werkt-het

voorbeeld-hema

Cordaid is één van de doelen die zijn aangesloten bij 1korting.com

Nog meer voordeel!
Door via 1korting.com te shoppen steun ik niet alleen een goed doel. De site maakt mij ook nog eens attent op alle acties en kortingscodes die op dat moment geldig zijn bij de betreffende webshop.voorbeeld-korting-hema

De goede doelen!
Ben je benieuwd welke goede doelen nog meer aangesloten zijn, hieronder zie je een overzicht.

Ik ben heel benieuwd of jullie deze manier van shoppen en het steunen van een goed doel al kennen. Ik vind het een hele kleine moeite, maar het idee een goed doel op deze manier te steunen is erg leuk. Daarnaast pak ik nog vele voordeeltjes mee die het nog eens extra aantrekkelijk maken.

Goede doelen.png

#moedersnatuurlijkadv

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s