Nieuw! Onze week in foto’s #1

Het is tijd voor iets nieuws op MoedersNatuurlijk! Jawel, een wekelijks fotodagboek. Naast de vlogs geef ik jullie zo een extra kijkje in wat wij meemaken. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden!

Vrijdag
Femke doet een extra lang ochtendslaapje, maar zodra ze wakker is eten we een boterhammetje en gaan we op naar oma. Ze speelt heel zoet met het poppenserviesje en alles wat daar bij hoort. Als we thuiskomen haal ik het houten serviesje uit de kast dat ze voor haar verjaardag kreeg. Eerder keek ze er nog niet zo naar om, maar ze vind het nu geweldig. Zo lief, als ze mama een kopje thee komt brengen.

img_9861Zaterdag
Óp zaterdagochtend hebben we meestal alle tijd. Die tijd gebruiken we om met Femke te spelen. Femke geniet er duidelijk van en haalt alles uit de kast! Boekjes, duplo en knuffels het houdt maar niet op. Ach, als wij Femke zijn genieten, dan is het al snel goed, toch 😉


Zondag
Ik kan ook altijd zo genieten van de zondag. Sowieso van het weekend. Heerlijk om tijd met elkaar te hebben en te genieten met z’n drietjes. We gaan lekker een stukje wandelen. Na het wandelen drinken we gezellig wat bij het pannenkoekenhuis. Femke vindt het prachtig om alles om haar heen te ontdekken en kijkt haar ogen uit (naar alle opgezette dieren).

img_9857
Maandag
Mijn laatste werkdag voor mijn verlof. Jeetje, wat voelt het vreemd om de komende 16 weken niet naar kantoor te hoeven. Mijn collega’s trakteren me op een heerlijke lunch. Wat gezellig om deze laatste werkdag zo af te sluiten met mijn collega’s. Dank jullie wel!


Dinsdag
De eerste dag van mijn verlof! En wat start het goed. Femke en ik spreken af met Madelon en haar zoontje Job. We gaan naar het Sinterklaasfeest een dorp verderop. Femke vindt zwarte piet heel eng en zet het op een brullen. Sint is minder eng, maar toch blijft ze liever uit de buurt. Als we aan het eind van de ochtend thuis komen is ze er zo moe van, dat ze gelijk in slaap valt. Na haar slaapje maken we een heerlijke wandeling. Het is alleen zo koud, dat we ons echt goed in moeten pakken. Brrrr….

img_9853
Woensdag
Het is weer tijd voor de weekboodschappen, gelukkig is Edwin zo lief geweest om alvast te schrappen! Brrrr! ’s middags hebben we een extra echo in ziekenhuis. Vorige keer wat het buikje van de baby aan de grote kant. Nu zagen ze een afbuigende lijn, wat in dit geval dus gunstig is. Fijn om te horen dat ons kindje het heel goed doet qua groei. En jeetje…wat heb ik toch een bol buikje (zeg maar gerust buik). Ik heb het idee dat hij echt niet groter kan groeien….

img_9884img_9885


Donderdag
Naast het kamertje van Femke moet de babykamer natuurlijk ook verder afgemaakt worden. Ik ontvang deze super mooie naamslinger van Kiddy Colors. Het pakje is al een cadeautje op zich. Wat hebben ze het leuk ingepakt. De baby krijgt het oude kamertje van Femke en is dus al zo goed als af. Ik vind het alleen wel leuk om weer nieuwe accessoires te bestellen. De slinger staat zo mooi, maar dat zullen jullie later zien zodra ons kleine meisje geboren is en we de naam niet langer geheim hoeven te houden.

Ik ben heel benieuwd of jullie het leuk vinden om iedere week een fotodagboek van ons te zien. Zouden jullie juist meer of minder foto’s willen zien? Laat je hieronder een berichtje achter?

 

 

 

2 Reacties op “Nieuw! Onze week in foto’s #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s