Winnen! De Kleine Keuken pakket!

Onlangs was ik bij De Kleine Keuken voor een bloggers event. Wat ik daar hoorde over onze voeding is gerust schrikbarend te noemen. De hoeveelheid suikers en slechte stoffen die toe worden gevoegd zijn niet goed voor ons, maar zeker niet voor onze kinderen.

Gezonde maaltijden, broodbeleg en tussendoortjes
Daar bedacht De Kleine Keuken iets op! Maaltijden, broodbeleg én tussendoortjes die wel gezond zijn. Alle producten zijn biologisch, ze bevatten geen toegevoegde suikers, zout en palmvet.de-kleine-keuken

Winnen!
Tijdens deze WinMaand, die nog maar enkele dagen duurt, mag ik een pakket weggeven! Hoe leuk is dat. Zo kunnen jullie kinderen kennismaken met 5 heerlijke producten van De Kleine keuken en krijgt mama een mooie vilten shopper!

Meedoen kan vandaag en morgen! Dus reageer snel waarom jij deze heerlijke producten opgestuurd wilt krijgen!

Wat zit er in het pakket?
In het pakket zitten de volgende producten én dus ook nog een mooie vilten shopper voor mama!

 • Super heldjes – een heerlijk gezond koekje met appelvulling
 • Rozijntjes
 • Toverstokjes – volkoren stengeltjes met extra virgine olijfolie en rozemarijn
 • Mango en Pompoen broodbeleg
 • Appel & Peer stroop – gemaakt van 50% appelsap en 50% perensap

Hoe kun je meedoen?
Volg MoedersNatuurlijk op Facebook en Instagram en laat een berichtje achter waarom jij wilt winnen.

Alle winnaars van de WinMaand worden in de eerste week van december bekend gemaakt!

 

 

34 Reacties op “Winnen! De Kleine Keuken pakket!

 1. Dat lijkt me heerlijk voor ons meisje. Bij ook ons in de buurt zijn niet al die producten te verkrijgen dus dit zou heel erg fijn zijn. Gezond broodbeleg en tussendoortjes!

  Like

 2. Goedemorgen Anna, wat een leuke actie zo laat je zien dat lekker en gezond samengaan. Soms staan we er niet bij stil wat we nu eigenlijk eten omdat het gewoonte is wat we elke dag eten. Deze producten zijn ook betaalbaar dat maakt het ook zo leuk (en lekker ).

  Liked by 1 persoon

 3. Wat een superleuke actie. Wij hebben delf de pindakaas van de kleine keuken en die vindt mijn dochtertje Lilly heerlijk. De andere producten ben ik nog niet mee bekend, hier bij de supermarkt bij ons in het dorp verkopen ze helaas maar 2 producten van de kleine keuken. Ik waag graag een kansje zodat mijn dochtertje ook eens de andere lekkere gezonden producten van de kleine keuken kan proberen 🍀

  Liked by 1 persoon

 4. Ik zou dit graag willen winnen omdat ik nog niet overtuigd ben over of het daadwerkelijk gezond is. Door het te proberen veranderd dat misschien.

  Like

 5. Onze kleine man, vind de producten van de kleine keuken erg lekker, niet alle producten zijn te verkrijgen in de supermarkt bij ons in de buurt. We zouden ze graag eens willen proberen!

  Like

 6. Giulie en mama zijn al helemaal gek op de zachte koekjes en appelstroop (de rest is bij ons niet verkrijgbaar) Dit zou dus héél fijn zijn om eens te proeven en dan te vragen of onze Jumbo het in het assortiment wilt opnemen!

  Like

 7. Heerlijk gezond pakketje, ideaal voor mijn 14maanden oude baby die we bewust suikervrij opvoeden. De kleine keuken kende ik al van hun pindakaas die ik eens gekocht had. Ben heel benieuwd naar al dat andere lekkers!

  Like

 8. Dat zou leuk zijn om te winnen! Veel van deze producten zijn niet te verkrijgen bij ons in de buurt. Onze keine meid is nogal kieskeurig wat betreft tussendoortjes en broodbeleg en daarom zou het super leuk zijn om dit te winnen!

  Like

 9. Leuk om eens uit te proberen, voor mij nieuwe producten. En ook nog gemaakt met goede spullen.
  Ik wil t graag uitproberen.
  Als juf altijd goed te gebruiken om uit te delen en te gebruiken tijdens het komende kerstontbijt op school. Maar natuurlijk ook zelf uit te proberen en goede voorbeeld te geven aan de kids.

  Like

 10. Jeeej! Die wil ik best eens proberen! Of, uh, ik niet, mijn dochtertje uiteraard! Aangezien het een alleseter is, zal ze dit vast ook wel heerlijk vinden!
  We proberen zo min mogelijk suikers te geven, dus dan is dit natuurlijk een super product! Ben benieuwd!

  Like

 11. Dit lijkt me echt een SUPER pakket om te proberen. Omdat onze zoon koemelkallergie heeft kom ik niet heel ver met broodbeleg….Met dit pakket kan ik eens goed variëren en kijken of onze kleine man het lust!! Echt een leuke manier om kennis te maken dus!!

  Like

 12. Jammie Jammie! Ik doe graag mee voor mijn meiden. Vind brood beleg soms best wel eens lastig omdat ik liever geen vleeswaren geef. Zo blijft er niet heel veel over.. De pompoen in combinatie met mango lijkt me heel lekker!

  Like

 13. Hier ben ik erg nieuwsgierig naar met drie dochtertjes. We hebben al de natriumarme pindakaas van AH en de jam met de minste suiker uit de supermarkt, maar vijf stuks is helemaal top om te proeven en eventueel over te stappen.

  Liked by 1 persoon

 14. ik doe graag mee voor een gezin dat vrijwel niets te besteden heeft, de papa en mama proberen de kindervan 1 en 3 zo geondmogelijk op te voeden, ook qua voeding, echter dit is vaak veel te duur om aan te schaffen.
  Ik gun hen heel erg graag dit extraatje in deze donkere dagen!

  Liked by 1 persoon

 15. Groot fan hier van de kleine keuken sinds Juul brood mag eten! Maar er is nog veel meer van dus dat willen wij wel heel graag proberen! Dus GRAAG! Echt super leuke acties Anna!

  Liked by 1 persoon

 16. Ik ben altijd op zoek naar goede alternatieven voor de gangbare producten vol suiker en andere onzinnige toevoegingen voor mijn gezin. Ik maak het regelmatig zelf, maar het lijkt me erg prettig kant en klare producten in huis te hebben die ik mijn kinderen met een gerust hart kan voorzetten!

  Liked by 1 persoon

 17. Aan deze actie doe ik graag mee: de chocopasta en pindakaas van De Kleine Keuken staan bij ons op de broodplank. En die chocopasta is een mooie vervanging voor die o zo lekkere N…..a 🙂

  Leuk om ook andere producten van ze te proberen!

  Liked by 1 persoon

 18. Hier word ik blij van 🙂 Ik ben zelf best een snoeper (Naja “best”, meer behoorlijk ;D) maar voor mn m’n kindjes wil ik toch liever zo min mogelijk suiker.
  De Kleine Keuken spreekt mij ontzettend aan. “Gewoon” eten en lekkernijen maar dan zonder slechte toevoegingen. Met dit pakket zou ik dus super blij zijn! Ik zag laatst ook een chocoladepasta langskomen die wil ik ook graag nog eens uitproberen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s