Winnen! Kerststal Dick Bruna – 2X

Naast de winactie die gisteren online kwam met het boek Kerstmis van Dick Bruna, mag ik ook nog eens twee houten kerststalletjes weggeven tijdens deze WinMaand!

Kerststal Dick Bruna
Wil jij het kerstverhaal graag naspelen met jouw kindje, dat kan! Met dit houten kerststalletje en de 16 houten figuurtjes die er bij zitten kun je het kerstverhaal uitleggen en naspelen. De figuurtjes zitten los, dus jouw kindje kan ook zijn fantasie er op loslaten. Het stalletje zet je makkelijk in elkaar en zorgt voor uren (speel)plezier.

img_9748

Leuk voor groot en klein
Is je kindje nog klein, dan kun je gezellig samen spelen met de houten figuurtjes, maar is jouw kindje al iets groter, dan zal het stalletje ook leuk staan bij de kerstboom of elders in huis.

Winnen! 
Krijgt dit kerststalletje bij jullie een mooi plekje in huis? Laat hieronder weten waarom jij graag wilt winnen en volg MoedersNatuurlijk op Facebook en Instagram.Ik mag maar liefst twee exemplaren weggeven!

Het kerststalletje wordt verzonden in een mooie opbergdoos, zodat het stalletje na de Kerst weer ingepakt kan worden voor het volgende jaar.

Meedoen kan tot en met 30 november. In de eerste week van december maak ik alle winnaars van de WinMaand bekend. 

img_9749

 

83 Reacties op “Winnen! Kerststal Dick Bruna – 2X

 1. Ohhh, ik ben op slag verliefd! 😀 Alleen daarom al zou ik ‘m graag winnen, haha! Wow, wat is dit stalletje leuk, zeg! Ieder jaar zou ik dit stalletje met enorm veel plezier uit zijn doos halen en neerzetten!

  Liked by 1 persoon

 2. Wat een geweldig kerststalletje daar zou onze kleine meid Sophie rose heel graag mee spelen dus dit super leuke kerststalletje zou ik graag voor haar winnen. Ik volg je op Facebook en instagram

  Liked by 1 persoon

 3. Wij hadden vroeger ook een kerststalletje voor onder de kerstboom, maar het was niet geschikt om mee te spelen helaas. Dit leuke stalletje van Nijntje ziet er leuk uit en er kan mee gespeeld worden! Zou het graag willen winnen voor mijn dochtertje en misschien vindt mijn zoontje het ook nog wel leuk.

  Like

 4. Ik doe graag mee! Ik ben zelf christelijk en wil mijn zoontje hier ook iets van meegeven. Zodra die iets ouder is koop ik een kinderbijbel en wil ik hem hieruit voorlezen. Ik vind het erg belangrijk dat hij in de toekomst de verhalen achter de feestdagen kent, dus ook met kerst. Deze stal is een hele mooie aansluiting op dit verhaal.

  Liked by 2 people

 5. Wat leuk. Ik weet nog niet waar deze precies komt te staan, want we zijn onlangs verhuisd, maar de kids zullen hier zeker een mooi plekje voor weten te vinden. ik volg uiteraard al via fb en instagram. liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

  Like

 6. Deze is heel erg leuk.
  Nu wil ik ook een kerststal 🙂
  Met deze kunnen de kinderen spelen
  Ik weet zeker dat ze deze samen willen delen
  Twee jongens van 2 en 4
  Dat zorgt vast voor een hoop vertier
  Ik vertel ze het mooie kerstverhaal
  En daarna kunnen ze hun fantasie laten leven
  Als dat geen mooi cadeau is om te geven.

  Liked by 1 persoon

 7. Whoop, whoop, dit is wel een “sehr guten Preis”om even onze Duitse taal op te halen voordat onze buitenlandse gasttweeling van 8 jaar die 23 December a.s weer richting Nederland mogen komen 🙂
  Samen spelen, samen delen , kortom genieten van het samenzijn,
  “sondern vor allem viel Spaß “;)
  Een leuke tijd waar zowel zij , maar ook ik weer naar uit kijken en nu alweer van dromen 😀
  Al is de Sint in ons land alweer aanwezig …
  stiekem ben ik voor de komst van de twins al met kerstmis bezig!
  Nee ik heb nog geen kerstboom staan,
  maar wel al overal in huis de kaarsjes al aan.
  Ik vindt het zo’n fijne, sfeervolle tijd,
  vol warmte en gezelligheid … dit leuke, lieve prachtige Dick Bruna Kerststal past daarom precies bij ons/mij … en daarom meer dan welkom: “Maakt u ons blij”! 😉 #Duimen #Winnen #Sfeervol #Genieten #VrolijkKerstfeest 🍀

  Liked by 1 persoon

 8. Oh ik was deze actie helemaal vergeten! Goed dat ik nog even op de site rondsnuffel! Het lijkt me onwijs leuk om spelenderwijs de kindjes kennis te laten maken met het kerstverhaal!

  Liked by 1 persoon

 9. Wat een super leuke cadeau!! Ik houd van kerststalletjes en hoe leuk dat Dick Bruna dit gemaakt heeft. Samen spelen met de houten figuurtjes en een verhaaltje erbij vertellen. Te leuk! Super prijs, Anna!

  Like

 10. Ik wil graag meedoen omdat mijn zoon op school mee krijgt wat het kerstverhaal is. Mijn jongste vind de tekeningen van de hand van Dick Bruna sws leuk. Dit samen zorgt ervoor dat de kerststal op verschillende manieren hier welkom is. Hoef ik ook niet te zeggen… afblijven… kijken doe je met je ogen. Maar met deze stal kunnen ze op hun manier op spelenderwijs het kerstverhaal naspelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s