Winnen! Kerstmis boek Dick Bruna – 2X

Ondanks dat de meeste van jullie nu in de ban zullen zijn van de Sint staat ook Kerst voor de deur. Een gezellige tijd, met een bijzonder verhaal. Hoe leuk is het dan om jouw kleintje voor te lezen uit dit mooie boek en te vertellen over het kerstverhaal.

img_9746

Kerstmis door Dick Bruna
In de bekende tekenstijl van nijntje heeft Dick Bruna een boek geschreven over het kerstverhaal.Deze klassieker bestaat al meer dan 50 jaar, maar is nog steeds razend populair. Wie weet ken jij dit boekje nog wel uit jouw tijd en kan je nu je kindje hier uit voorlezen.

img_9743

De geboorte van Jezus op eenvoudige wijze verteld
Het boek Kerstmis gaat over de geboorte van Jezus en legt op eenvoudige wijze uit wat we met Kerst vieren. Het boek bevat mooie illustraties, wat het voor kinderen ook aantrekkelijk maakt om zelf door het boek te bladeren.

 

Op een avond hadden de koningen, die in een ver land woonden, een ster gezien, die zo mooi was, dat ze tegen elkaar gezegd hadden: er moet wel een heel bijzonder kind geboren zijn, dat er zo’n prachtige ster aan de hemel staat. Laten we hem gaan zoeken en hem iets moois brengen. En ze waren op hun kamelen geklommen en de ster had hen de weg gewezen. Bron, Kerstmis – Dick Bruna.

Winnen! 
Wil jij dit boek graag voorlezen aan jouw (klein)kind(eren), laat dan een reactie achter onder dit bericht en volg MoedersNatuurlijk op Facebook en Instagram.Ik mag twee exemplaren weggeven!

Meedoen kan tot en met 30 november. In de eerste week van december maak ik alle winnaars van de WinMaand bekend. 

 

 

54 Reacties op “Winnen! Kerstmis boek Dick Bruna – 2X

  1. Pingback: Seizoenstafel Kerst + kerstversiering - KLEINE ONTDEKKERS·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s