Winnen! Baby Annabell

Heb jij een echt poppenmoedertje in huis, dan mag baby Annabell zeker niet ontbreken in het gezin.

Baby Annabell, ze doet alles wat een echte baby doet
Baby Annabell doet alles wat een echte baby doet! Ze huilt, ze lacht, ze drinkt en plast, ze laat boertjes en sabbelt op haar speentje.

Huilt ze, geef haar een flesje met water en ze zal lekker drinken. Na het drinken is het tijd om op het potje te gaan, of je verschoont haar luiertje. Baby Annabell sluit haar oogjes als je haar wiegt in je armen, zo kun je haar daarna op bedje leggen en zal ze een tevreden snurk geluidje maken. Jouw dochter (of zoon ;-)) zal geen genoeg krijgen van het spelen met Annabell.

Hoewel pas geboren, kan baby Annabell alles wat de kleine mama’s bekoren.
Ze slaapt, drinkt, laat een boertje, maakt schattige geluidjes, huilt als ze verdrietig is en plast nadat ze gedronken heeft.
Net als een echte baby.

Winnen?
Wil jij baby Annabell winnen? Laat hieronder een reactie achter waarom baby Annabell jouw kant mag opkomen. Volg MoedersNatuurlijk op Facebook en Instagram. Wil jij extra kans maken, deel dan het bericht.

Meedoen kan tot en met 30 november. Alle winnaars van de winmaand worden de eerste week van december bekend gemaakt. 

baby-annabell

110 Reacties op “Winnen! Baby Annabell

 1. Lieve Annabell,

  Je kent ons nog niet, maar hopelijk gaat daar snel verandering in komen! Onze poppenmoedertjes Elisa en Hannah kijken reikhalzend uit naar jouw komst! Tot snel?

  Liked by 1 persoon

 2. wat zou dat een geweldige verrassing zijn voor mijn dochtertje Noa van 3,5 jaar. ze is dol op poppen en baby’s en vraagt zelfs aan sinterklaas een echte baby! nou wordt dat lastig heb ik haar al wel proberen uit te leggen, maar ze heeft er echt haar zinnen op gezet haha! Baby annabel komt een heel eind in de richting van een echte baby en zou hier met veel liefde verzorgd, geknuffeld en verwend worden!

  Liked by 1 persoon

 3. Lieve Annabell, Saar en Noah zullen je liefdevol ontvangen en heerlijk verwennen, zij willen heel graag jouw poppenpapa en poppenmama zijn en vadertje en moedertje met je spelen. Noah staat te popelen om heelijk als trotse papa met je te wandelen en Saar wil jou heel graag knuffelen, flesje geven en vertroetelen.
  De kusjes en knuffeltjes die je van hun zult krijgen zijn oneindig.. Zij hebben je al een beetje in hun hart gesloten. Een mooi poppenbedje staat al bijna klaar, die is opa voor je aan het maken. Welkom Annabell 😚

  Like

 4. Een minikansje maar probeer het toch voor mijn dochter Mara!! Ze zal zooooooooooo blij zijn met deze mooie prijs 🙂 Ik weet namelijk dat Sinterklaas hem niet heeft meegenomen dit jaar…..Dus haar Kerst kan niet meer stuk met een lieve nieuwe poppenbaby om voor te mogen zorgen 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s