Winnen! Magische Eenhoorn van VTech

De afgelopen twee dagen waren er winacties voor de mama’s. Vandaag is het dus weer hoogtijd voor een winactie voor de kleintjes. Ik mag tijdens de WinMaand de Magische Eenhoorn van Vtech weggeven.

Magische Eenhoorn Twinkel en Femke
De Magisch Eenhoorn Twinkel en Femke de Fee zullen een feestje zijn voor jouw kindje. Wanneer je Femke op Twinkel zet zullen haar vleugels en hoofd bewegen en zal ze beginnen te lopen.

Wanneer je op de hartjes toets drukt of haar een wortel geeft zal ze grappige geluiden en leuke melodietjes maken. Ook haar hoorn kan knipperen en van kleur veranderen. Dit zal jouw kindje aanmoedigen om op ontdekking te gaan.

177423-product-image-front

Winnen?
Wil jij de Magische Eenhoorn winnen, volg MoedersNatuurlijk dan op Facebook en Instagram en laat een reactie achter waarom jij graag wilt winnen!

Meedoen kan tot en met 30 november ’16. Alle winnaars van de WinMaand worden de eerste week van december bekend gemaakt.

Twinkel en Femke zijn onderdeel van het Magisch Droomkasteel.

141 Reacties op “Winnen! Magische Eenhoorn van VTech

 1. Graag zou ik de eenhoorn willen winnen voor mijn petekindje Sophie. Onze dochter Roos krijgt deze op pakjesavond van de goede sint. Sophie had zich deze eenhoorn ook gewenst, alleen overal uitverkocht. Dit zou onze pakjesavond helemaal compleet maken….2 blije peutersnoetjes.

  Liked by 1 persoon

 2. Jaaaa leuk 😍😍😍 die zou ik wel heelheel graag willen winnen, ons meisje heeft deze al allereerste op haar verlanglijstje geplakt maar is gewoon nergens meer te verkrijgen😞 Jullie zouden haar het gelukkigste meisje op aarde maken

  Liked by 1 persoon

 3. Super leuk ! Ik doe graag mee voor m’n dochtertje ❤ als onverwacht alleenstaande mama blijft er weinig over voor speelgoed .. en wie houdt er nou niet van een unicorn 🙂 uiteraard op fb en insta geliked en gedeeld !

  Liked by 1 persoon

 4. Oooooh, onze tweeling Lucas & Eva die 5 december jarig zijn zouden deze eenhoorn helemaal geweldig vinden 😀 en mama ook haha

  Like

 5. Ik doe heel graag mee voor mijn kleintje. Zij is magisch voor mij en daarom is dit een passend cadeau (ze is in December jarig 🙂 )

  Like

 6. Mijn dochter heeft prinses Paulina al, en die valt enorm in de smaak. Deze is ook geweldig, want welk meisje houdt er nu niet van eenhoorns?? En mama natuurlijk ook haha.

  Liked by 1 persoon

 7. Een bijna jarig dochtertje en die schubbige dino’s van haar Grote Broers vindt ze maar niks, eenhoorns daarentegen, zo zou ze er wel graag ééntje adopteren en adoreren!

  Liked by 1 persoon

 8. Het is een speeltje dat mijn kids nog niet kennen,
  Maar je zou er ons echt mee verwennen.
  Hij zal ons zeker niet gaan vervelen,
  En hier in huis zal hij de show gaan stelen.
  Nu maar hopen dat we mogen winnen,
  Dan kan het genieten gaan beginnen.

  Liked by 1 persoon

 9. wat een geweldig speelgoed! hier weet vtech vele kindjes mee in te pakken haha! ook mijn jongste meisje is dol op al het magische wat eenhoorns hebben en ze heeft de magische eenhoorn dan ook op haar verlanglijstje gezet, maar helaas kan sinterklaas deze nergens meer vinden,… hoe leuk zou het zijn deze te winnen zeg!!

  Liked by 1 persoon

 10. Zou super leuk zijn voor mijn mooie prinses ze zou er super blij mee zijn mocht ze dit leuke cadeau winnen super leuke actie dat jullie altijd doen 😊👍

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s