Winnen! Luxe pakket van Forever – 3x

Ook vandaag is het weer tijd voor een cadeau voor de mama’s. Tijdens deze WinMaand mag ik niet één, niet twee, maar maar liefst drie luxe pakketten van Forever Living Products weggeven. Echt, wat een Mega Winactie staat er vandaag voor jullie klaar!

Luxe producten!
Als moeder zijnde kan ik wel zeggen dat we het vaak druk hebben. We zijn echte duizendpoten en echt tijd voor onszelf schiet er al snel bij in. Daarom is het nu tijd om jullie in het zonnetje te zetten met deze super de luxe producten van Forever Living Products.

Ik heb 3 pakketten voor jullie samengesteld, waaruit jullie kunnen kiezen. Laat hieronder dus achter of je voor pakket 1, 2 of 3 gaat.

Pakket 1
Een set van maar liefst 6 verschillende Essential Oils, bestaande uit drie flesjes van 15 ml en 3 flesjes van 10 ml.

Onze zintuigen zijn ontzettend krachtig en hebben een groot effect op onze gemoedstoestand, maar ook op onze gedachten en andere hersenfuncties. De reukzin is ons sterkste zintuig en daarmee kunnen we onze gemoedstoestand positief benaderen door het gebruik van verschillende oliën. Denk aan lavendel, met zijn kalmerende werking, of de verkoelende werking van pepermunt.

Forever Living – Pakket 1, Essential Oils

Pakket 2
Pakket 2 bestaat uit 3 geweldige producten, of eigenlijk nog meer!
Een Travelkit, met Aloe-Jojoba Shampoo, 50 ml – Aloe-Jojoba Conditioning Rinse, 50 ml – Aloe   Moisturizing Lotion, 50 ml – Aloe Bath Gelée, 50 ml – Forever Bright Tandpasta, 30 g.

Maar dat is niet alles dit pakket bevat ook nog een Serum op basis van witte thee-extract. Dit serum herstelt de vochtbalans van uw huid, maar dankzij de mimosa-extract, heeft het ook een rustgevende werking op de huid. Heb je een gevoelige huid, dan is dit product bij uitstek geschikt voor jou!

En het houdt niet op…want je krijgt bij dit pakket ook nog een set van 3 verschillende Essential Oils.

Forever Living – Pakket 2, Tavelkit, Serum en Essential Oils

Pakket 3
Pakket 3 bestaat ook uit 3 producten.

Net als in pakket 2 bestaat het uit de Travelkit en het Serum, maar bij pakket 3 zit een hele mooie lipgloss! Hiermee zul je zeker stralen in de decembermaand.Door de toevoeging van aloë vera is het ook nog eens een voedende gloss. En, aan alles is gedacht, want in de gloss zit een lampje én de lipgloss heeft een spiegeltje. Zo kun je onder alle omstandigheden je gloss perfect aanbrengen.

Forever Living – Pakket 3, Travelkit, Serum en Lipgloss

Winnen?
Wil jij één van deze pakketten graag winnen? Like MoedersNatuurlijk op Facebook en deel dit bericht.

Meedoen kan tot en met 30 november ’16. Alle winnaars van de WinMaand worden in de eerste week van december bekend gemaakt. 

Wil je meer weten over de producten van Forever? Neem dan contact op met Marcel van Rooijen, info@befor.nl Marcel geeft advies op het gebied van gezondheid, maar biedt mensen met zijn bedrijf ook de mogelijkheid tot financiële vrijheid.

 

 

26 Reacties op “Winnen! Luxe pakket van Forever – 3x

 1. Een lichte voorkeur voor pakket drie, zou hier eerlijk waar, ontzettend euforisch door worden moest ik 1 van de zeer gelukkige winnaressen zijn! Heerlijke mama me-time met luxueuze producten, kijk er al naar uit, nu maar hopen …!

  Like

 2. pakket 1 klinkt goed, ik geloof echt dat geuren iets met je gemoedstoestand doen. Zo zeggen ze ook dat alleen mensen met stress Lavendel lekker vinden ruiken en ik vind het echt heerlijk. Ik doe graag mee voor pakket 1

  Liked by 1 persoon

 3. Wat een leuke pakketten om je lekker te verwennen . Pakket 1 spreekt mij erg aan . Ik ben benieuwd wat al die lekkere geuren voor mijn gemoedstoestand doen . Lijkt me heerlijk om te proberen.

  Groetjes,

  Cheyenne

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s