Winnen! Boek Masterclass ondernemen 

Volg je mij al langer, dan weet je dat ik onlangs een Masterclass Ondernemen heb gevolgd van Annic van Wonderen. Een enorm inspirerende vrouw die je alles kan vertellen over ondernemen. Haar masterclass is niet alleen voor (startende) ondernemers, maar ook voor gedreven werknemers of studenten en dat geldt ook voor haar boek!

Boek Masterclass Ondernemen winnen
Voordat ik de Masterclass volgde had ik het boek van Annic al gelezen. Het motiveerde mij enorm om dat uit mijn blog te halen wat ik graag wil. Natuurlijk ben ik er nog niet, maar ik zie mijn aantallen met de dag groeien, wat natuurlijk erg leuk is. Ik ben jullie ook allemaal stuk voor stuk dankbaar voor het volgen van mijn blog en vlog. De lieve reacties die ik van jullie krijg en de mailtjes zijn echt hartverwarmend.

Wat staat er in haar boek?
In het boek beschrijft Annic hoe zij een aantal jaar geleden de meest succesvolle mode site van Nederland heeft opgezet. Ze verteld dat alles mogelijk is, als je er maar hard voor wilt werken. Ze is succesvol geworden zonder opleiding en zonder start kapitaal en inspireert daarmee velen ondernemers (in spé). Het boek gaf mij een enorme boost en ik leerde meer over Social Media, PR, netwerken en marketing.

Wil je dit boek winnen?
Er zijn ongetwijfeld hele gedreven mama’s die mijn blog lezen en die dit boek graag zouden willen winnen. Laat hieronder een reactie achter waarom jij wilt winnen en volg MoedersNatuurlijk op onderstaande kanalen.

Volg MoedersNatuurlijk op Facebook en Instagram
Extra kans maken? Volg mij dan ook op YouTube!

Meedoen kan tot en met 30 november ’16. In de eerste week van december maak ik alle winnaars van deze winmaand bekend. 

23 Reacties op “Winnen! Boek Masterclass ondernemen 

 1. Jaaaa, deze wil ik wel winnen voor mijn vriend, omdat hij plotseling een grote carrièreswitch moet maken. Misschien kan dit boek er een beetje bij helpen, aangezien jij er veel enthousiaste verhalen over had Anna 😉

  Like

 2. Jouw enthousiasme voor de Masterclass Ondernemen werkt aanstekelijk! Ik heb zoveel plannen en zoveel ideeen, maar het komt nog niet echt uit de verf. Wat zou het gaaf zijn om dit boek als steuntje in de rug te hebben! Liefs, Annemieke

  Liked by 1 persoon

 3. Jaaaaa! Ik zie veel leuke winacties voorbij komen. Maar deze, deze wil ik echt graag winnen! Sinds de geboorte van mij dochter weet ik namelijk wat ik wil; geboortefotograaf worden! Een kind op de wereld zetten is toch het mooiste wat er is! Ben dus druk bezig met het opzetten van m’n eigen bedrijf en dit boek is zoveel meer dan welkom!

  Liked by 1 persoon

 4. Goedemorgen alle mamma’s, dit boek is fantastisch!!! Ik heb het cadeau gekregen in dit boek staan zoveel tips geweldig, dus mamma’s like en post zoveel mogelijk vandaag zodat je een kans maakt op dit geweldige boek!!!

  Like

 5. Wat een goeie tip! Ik heb al een tijdje geen inspirerende lectuur gelezen en ben er ontzettend aan toe (en zie dat ook als een beetje me-time ;)) Ik zou het boek dus heel graag willen winnen en weet ook nog wel een aantal vriendinnetjes aan wie ik het door kan geven. Ik zal hen ook even attenderen op deze winactie 😉

  Liked by 1 persoon

 6. Gave actie!
  Natuurlijk wil ik winnen, dit boek zal mij als carrière tijger vast veel inspiratie en tips kunnen geven, als aanstaande moeder is het vaak de carrière een stap terug moet doen en hoop dat ik hierdoor ook dit kan beperken!
  Duimen maar! 🍀🍀🍀

  Liked by 1 persoon

 7. super leuk! Ik doe graag mee.. Ik blog samen met een vriendin sinds augustus en we willen graag wat professioneler worden, misschien dat het boek hier nog iets aan kan bijdragen!

  Liked by 2 people

 8. Dit lijkt mij een enorm inspirerend boek! Ik ontwerp zelf danskleding,maar op bescheiden schaal. Ik zou het graag wat groter en beter aan willen pakken,maar mis nog een beetje de kennis hoe ik dat dan moet doen… Ik lees enthousiaste reacties over dit boek en zou het daarom dolgraag lezen!!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s