Winnen! Meyco dekentje naar keus! 

Jullie lezen het goed! Vandaag mag ik in samenwerking met Kidzzz een Meyco wiegdekentje naar keus weggeven!

Kidzzz, net dat beetje meer
Ik kwam met Kidzzz in aanraking toen ik voor Femke opzoek ging naar een geschikt matrasje, maar daarover lezen jullie binnenkort meer in een blog over de zoektocht naar het juiste matrasje. Waar Kidzzz zich onderscheid van andere webshops is dat zij producten verkopen die speciaal voor hen of door hen ontwikkeld, geselecteerd en gekeurd zijn. Ze hebben unieke en nieuwe artikelen, geen dertien uit een dozijn. Leuk dus voor een origineel cadeau of net dat meubeltjes of accessoire voor de kinderkamer waarnaar jij opzoek bent.

Meyco wiegdekentje
Maar, laten we vooral de prijs niet vergeten! Meyco wiegdekentjes zijn gemaakt van 100% katoen. De dekentjes worden gemaakt in Duitsland. Het merk Meyco staat voor kwaliteit, degelijkheid en veilig slapen. Het ideale dekentje dat bij jouw kleintje dus echt niet mag ontbreken.

Hoe kun je meedoen?
Wil jij graag een wiegdekentje uitzoeken, laat dan hieronder een reactie achter. Meedoen kan door MoedersNatuurlijk en Kidzzz op onderstaande kanalen te volgen:

Volg MoedersNatuurlijk op Facebook en Instagram
Volg Kidzzz op Facebook en Instagram

Kijk voor de collectie van de Meyco dekentjes op de webshop van Kidzzz.

Meedoen kan tot en met 30 november ’16. De winnaars van de WinMaand worden in de eerste week van december bekend gemaakt.

 

44 Reacties op “Winnen! Meyco dekentje naar keus! 

 1. Oh ik zou heel graag mee doen! Deze week besloten dat we toch een wiegje willen kopen om op onze eigen kamer te zetten. Wel een duur grapje met en een ledikant en een wiegje. Daarom zou ik dit heel graag winnen! Ik volg overal!

  Liked by 1 persoon

 2. ahhhh super leuk 🙂 Lijkt me heel leuk om kado te geven aan mijn beste vriendin die net voor de kerst is uitgerekend en ook stiekem leuk voor mezelf voor onze eigen ”babyuitset” . Ik volg beide pagina’s op facebook. groetjes marion

  Liked by 1 persoon

 3. Gave actie!
  Natuurlijk wil ik winnen en dan ga ik voor de;
  Meyco wiegdeken 75x100cm antraciet
  met de koude wintermaanden in zicht is deze ideaal voor in de kinderwagen, ik ben 23 november uitgerekend van een klein lief meisje en haar wil ik natuurlijk lekker warm inpakken!
  Duimen maar! 🍀🍀🍀

  Liked by 1 persoon

 4. Wauw wat een super leuke actie i.s.m Kidzzz :-D! Wij zouden dol gelukkig zijn met een prachtig zacht wiegdekentje van Meyco!. Ben op dit moment bijna 34 weken zwanger van ons derde kindje en uitgerekend op 6 januari, midden in de winter. Natuurlijk willen we dat ons wondertje er heerlijk warm bij ligt in de wieg. Daarom word ik zo blij van deze winactie <3! Met plezier heb ik geliked & gedeeld op Facebook, en natuurlijk ben ik ook op Instagram van de partij. Dank voor deze kans, nu maar heel hard duimpjes draaien. groetjes Tanja

  Like

 5. Super leuk ! Ik doe graag mee voor m’n dochtertje die ik deze winter verwacht ❤ ik word onverwacht alleenstaande mama en moet nog hoogzwanger verhuizen, daardoor nog veel spullen nodig.. en een mooi roze ledikant dekentje zou heel goed uitkomen nu 🙂 uiteraard op fb en insta geliked en gedeeld !

  Liked by 1 persoon

 6. Top actie! Mijn pasgeboren dochtertje kan nog wel een dekentje gebruiken! Ga uiteraard voor een roze variant omdat we het geslacht niet wisten en daarom neutrale kleurtjes hebben die voor beide konden. Volg op Bloglovin en gedeeld met G+.

  Liked by 1 persoon

 7. Mijn schoonzus mag voor de derde keer een kindje krijgen. Hoe leuk zou het zijn als ik haar kon verrassen met een mooi nieuw dekentje. Ik doe voor haar mee!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s