Winnen! ByPat armbandje, 2x!

Jullie zien het goed. Er staat vandaag een EXTRA prijs online! Verdien jij als moeder een mooie armband of wil je iemand anders verrassen met een mooi armbandje? Met deze armbandjes kun je alle kanten op.

Uniek armbandje
Deze super gave armbandjes van By Pat worden met de hand gemaakt, speciaal naar jouw wensen!

Tekstarmbandjes
De tekstarmbandjes kunnen gemaakt worden in het zilver (aluminium), goud (messing) of rosé goud (koper). In een armbandje passen maar liefst 25 tekens. Dit kunnen de namen van jouw kinderen zijn, de naam van je partner of een mooie quote. Iedere letter wordt er met de hand in geslagen, dus jouw armband is echt uniek.

Naamtouwtjes
Jullie maken niet alleen kans op een tekstarmbandje, je kunt ook meespelen voor een naamtouwtje. Het leuke is dat deze armbandjes niet alleen geschikt zijn voor volwassenen, maar door het schuifknoopje kunnen ze ook door kinderen gedragen worden. Ook deze worden geheel naar wens gemaakt. Zo bepaal je zelf het kleurtje van de armband, kun je een gouden of zilveren letterkraal uitzoeken of een hartjes kraaltje toevoegen.

Hoe kun je winnen?
Laat een reactie achter onder dit bericht met welk soort armbandje jij zou willen winnen. Volg MoedersNatuurlijk en By Pat op onderstaande kanalen en wie weet komt er dan wel zo’n mooi armbandje jouw kant op.

Volg MoedersNatuurlijk op Facebook en Instagram
Volg By Pat op Facebook en Instagram

by-pat-naamtouwtje

28 Reacties op “Winnen! ByPat armbandje, 2x!

 1. Ik doe mee voor een tekstarmbandje. Ik draag al jaren een armbandje met de naam van mijn zoontje en zoek al heel lang naar een matchende armband waar ook de naam van mijn dochter op kan. DIT IS HEM!! 😍

  Like

 2. Wauw! Ik zou graag een tekst armband willen winnen. Met de namen van mijn dochters erop. Ik had er ooit een. Met daar ook de vlinders van mijn miskramen. Tijdens een verhuizing op t werk is hij bij het inpakken afgevallen. En nooit meer gevonden. Ik zou graag meedoen.

  Liked by 1 persoon

 3. Wauw wauw wauw je geeft zoveel leuke dingen weg zeg. Ik maak graag kans.

  Het behang op jullie kinderkamer is geweldig zeg. Zag t al n paar keer vandaag langskomen op Instagram.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s