Moeders Natuurlijk staat in het AD!

Yes! Gisteren maakte ik toch een vreugde dansje. Ik sta namelijk met mijn blog in het AD van donderdag 10 november.

WinMaand op MoedersNatuurlijk
Zoals jullie weten staat deze maand in het teken van prijzen. Ik maakte voor jullie een overzicht met wat jullie deze maand kunnen winnen, maar er zijn zelfs nog extra prijzen bijgekomen. Bedrijven werken heel graag mee en willen de volgers van MoedersNatuurlijk graag iets leuks geven zo vlak voor de feestdagen.

Het artikel in het AD
Hieronder zien jullie een foto van het artikel, maar dat leest misschien niet zo makkelijk. Graag deel ik het artikel daarom ook nog in dit blog met jullie.

Liken voor iets leuks onder de boom

Iedereen aast in december op goedkope cadeaus. Anna Houtman speelt daar deze maand handig op in met  winacties met haar bijzondere LifestyleBlog.

Luxe crèmetjes, kinderspeelgoed en kerstboekjes van Dick Bruna op de eettafel: het lijkt in de huiskamer van Anna Houtman (29) in Heinenoord wel een giftshop. Het zijn geen sinterklaascadeautjes voor haar eenjarige dochtertje Femke, en ook haar familie vindt ze volgende maand niet onder de kerstboom. ,,December is natuurlijk een dure maand, en daarom geef ik om de dag een cadeautje weg”, vertelt ze.
Daar is ze zelf overigens geen cent aan kwijt. Dat zit zo: toen Anna in augustus 2015 voor het eerst moeder werd, begon ze de blog MoedersNatuurlijk, waar ze haar ervaringen als moeder deelt. Ze werd massaal gevolgd op Facebook, Instagram en inmiddels ook op YouTube, en daarop stelden liefst achttien bedrijven – waaronder de Fotofabriek, VTech en Zapf Creation – voor om haar presentjes te leveren voor winacties voor haar volgers.

Leuk voor de gelukkige winnaars, goed voor de bedrijven en goed voor de promotie van haar blog. Sinds ze vorige maand begon met de winacties, schoot het aantal likes met enkele honderden omhoog. ,,Het werkt heel simpel: je plaatst een like of reactie onder mijn Facebookberichtje, en dan doe je mee in de loterij voor de prijzen. Berichtjes delen hoeft niet, dat is te veel moeite”, legt de hoogzwangere Rotterdamse, die in januari hoopt te bevallen van een tweede dochter, uit. 

Hoewel iedereen evenveel kans heeft om te winnen,  zijn er kandidaten die Anna het extra gunt. ,,Laatst zei een vrouw dat ze haar zoontje, die laatst een chemo had gehad, graag iets extra’s zou geven. Het zou mooi zijn als zij in de prijzen valt.

15056727_1805992719612872_8574074364402597888_n

Doen jullie al mee?
Ik ben heel benieuwd of jullie al meedoen met de winacties of dat jullie met smart zitten te wachten tot er een bepaalde actie online komt.

Wil je zeker weten dat je niets mist?
Volg MoedersNatuurlijk dan op Facebook en Instagram.

Een Reactie op “Moeders Natuurlijk staat in het AD!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s