Winnen! Een broekje of rokje van Hip Clothing

Hip Clothing!
Ben jij een trendy moeder die ook haar kindje het liefst in een hippe outfit hijst? Dan is Hip Clothing echt iets voor jou, of nou ja, voor jouw kindje dan. Simone van Hip Clothing maakt namelijk de aller leukste kinderkleertjes met hippe printjes.

Van klein tot groot
De kleding van Hip Clothing is er vanaf maat 50 tot en met maat 116, zo is er dus voor klein en groot een ruime keus. Naast dat de kleertjes er echt onwijs leuk uitzien worden ze stuk voor stuk hand gemaakt en zijn ze voornamelijk van biologisch katoen.

Win een broekje of rokje naar keus!
Ben je inmiddels net zo enthousiast als ik? Leuk! Want ik mag tijdens deze Win Maand een rokje of broekje naar keus weggeven.

Wat moet je doen om te winnen?
Om te winnen volg je MoedersNatuurlijk en Hip Clothing op Instagram. Bezoek de Etsy pagina van Hip Clothing en laat hieronder weten welk broekje of rokje jij graag zou willen winnen.

Reageren kan tot en met 30 november. Alle winnaars uit de Win Maand worden in de eerste week van december bekend gemaakt. 

rokjes-hip-clothing

46 Reacties op “Winnen! Een broekje of rokje van Hip Clothing

 1. Super leuk! Ik zou graag een broekje in maat 92 willen winnen voor m’n zoontje. Hij wordt altijd helemaal blij van leuke printjes en zachte stofjes! Een stuk fijner dan een spijkerbroek vindt hij dat 😉 Dus het broekje zal hier vast goed gedragen worden.

  Liked by 1 persoon

 2. Wat leuk!!! Heerlijk als je zelf zulke mooie spullen kan maken. Ik zou graag een legging in maar 80 winnen. De “donker gele” met gewei-tjes is super mooi. En heel leuk voor de kerst.

  Liked by 1 persoon

 3. Super fijn! Ik zou graag de harenbroek met flamingo’s winnen in maat 98! Mijn meisje is net zindelijk geworden dus nieuwe broekjes zijn hard nodig en deze leuke is helemaal welkom!

  Liked by 1 persoon

 4. Wat een super leuke actie! Ik zou graag het broekje met de watermeloenen willen winnen in maat 62 voor mijn dochter Emilia, omdat ze al bijna weer toe is aan een nieuwe garderobe! Met dit hippe broekje zal ze echt de show stelen!

  Liked by 1 persoon

 5. Wat een super mooie kleding! Ik zou het gele rokje heel graag winnen voor mijn dochter Zoë, maat 116. Voor nu super met een mooie legging (van hip clothing natuurlijk 😉) maar nog fijner van het voorjaar in Ibiza 😃.
  Wij gaan duimen!! ♡

  Liked by 1 persoon

 6. Wow het oker gele rokje met beren is suoe leuk voor ons meisje van 19 maanden. Ze dans graag en hier gaat ze zeker de show in stelen. En aks het voorradig js kopen we graag een matching legging voor kleine broer van 10 weken. #louenvinn

  Liked by 1 persoon

 7. Oh wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Ik volgde je al op instagram en sinds vandaag volg ik Hip Clothing ook op Instagram! Ik zou graag het broekje/legging met de flamingo’s winnen in maat 62! Mijn dochter moet nog geboren worden (februari 2017) en tegen de tijd dat de zon weer gaat schijnen, pas ze vast in maat 62! Ik vind die echt te gek!

  Liked by 1 persoon

 8. Wat gaaf! Ik volg Hip Clothing al maar Moeders Natuurlijk komt er nu ook bij ‘natuurlijk’ 😉 Vooral omdat ik zag dat jouw Femke dezelfde grote vriend (beer) heeft als ons dochtertje!😇😁
  Ik zou graag het okergele rokje met de veertjes in maatje 86 willen winnen! Okergeel is helemaal ons kleurtje; de babykamer van ons dochtertje is ook okergeel 💛💛💛
  Nu maar duimen! Exciting! 😀🙅

  Liked by 1 persoon

 9. Wauw te gek!! Ik doe dolgraag mee voor het okergele broekje met hertjes we erop.. ik ga voor het harembroekje. Dat lijkt me echt fantastisch voor mn dochtertje lotus. Ze is dol op felle kleurtjes en diertjes. En mama vond het super leuk dat je het zowel meisjesachtig kan dragen als heerlijk stoer. Duimen maar. Oja. Dolgraag een maat 98 of 104😍🍀

  Liked by 1 persoon

 10. Het gele rokje met veren is echt wat voor m’n blonde dochtertje! Hip, stijlvol en een te gekke kleur! Mooie laarsjes erbij en een tof shirtje en m’n prinsesje straalt als een sterretje of als een veertje in dit geval 🙂

  Liked by 1 persoon

 11. Wat schattig allemaal, maar ik ga voor de gestreepte legging met de roze flamingo’s voor mijn kleindochter in maat 116.
  Ik heb geen instagram, maar volg je op Bloglovin.

  Liked by 1 persoon

 12. Ons lieve actieve ventje ontdekt er op los. Heerlijk om te zien. Een spijkerbroekje staat enig, maar werkt hem alleen maar tegen in z’n ontdekkingsreis. Zo leuk dat er merken zijn die hier met leuke prints op inspelen. Het broekje met strikjes vind ik enig! Hij heeft maatje 80! 😊

  Liked by 1 persoon

 13. Het gestreepte rokje in maat 92 zal heel erg leuk zijn voor ons kleine meisje, aangezien ze heeeeeel vaak wordt aangezien voor een jongen, omdat ze weinig haar heeft! Hopelijk zien mensen dan door het leuke rokje dat het toch echt een prachtig meisje is!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s