Winnen! 4 kaartjes voor Fiep Fiep vogeltje of Pim & Pom

Op 17 december 2016 is het 100 jaar geleden dat Fiep Westendorp werd geboren en dat gaat groots gevierd worden! MoedersNatuurlijk mag tijdens deze WinMaand 4 kaartjes weggeven voor de voorstelling Fiep Fiep vogeltje of Pim & Pom.

Het Fieperdepiep Festival
In het feestelijke herdenkingsjaar 2016 – 2017 vindt het Fieperdepiep Festival plaats, een vrolijke en sprankelende theaterbelevenis rond het werk van Fiep Westendorp voor kinderen vanaf 2 jaar.

fieperdepiep_busballonnen

Op fieperdepiepfestival.nl kun je zien waar de voorstellingen, op welke datum, bij jou in de buurt zijn. Waar zou jij graag naar toe willen? Kies uit de voorstelling Fiep Fiep Vogeltje of Pim & Pom.

Win 4 kaartjes voor een voorstelling naar keus!
De theatervoorstelling Fiep Fiep vogeltje is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en de voorstelling Pim & Pom is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Jij kunt 4 kaartjes winnen voor een voorstelling naar keus. Één die het beste bij jullie gezin past en in de buurt is.

Fiep Fiep vogeltje (2+)
Met de illustraties van Fiep Westendorp als leidraad maakte Judith Sleddens een beeldende, muzikale voorstelling. Fiep fiep vogeltje is een spannende en humoristische ontdekkingstocht voor kinderen vanaf 2 jaar.

Pim & Pom  – Fieperdepiep (3+)
Speciaal voor dit jubileumjaar is er een feestelijke voorstelling over jarig zijn en héél oud worden! En… hoe doe je dat eigenlijk, een groot feest geven? De poezen Pim en Pom uit de boeken van Mies Bouhuys en Fiep Westendorp hebben er hun pootjes vol aan. Als dat maar goed uitpakt… Veel lekkere muziek en pakkende liedjes. En de kinderen doen natuurlijk gezellig mee!

Hoe doe je mee?
Om mee te doen like je de pagina van MoedersNatuurlijk op Facebook en laat je hieronder een berichtje achter waarom jij deze kaartjes wilt winnen.

Meedoen kan tot en met 30 november. Alle winnaars van de Win Maand worden in de eerste week van december bekend gemaakt. 

35 Reacties op “Winnen! 4 kaartjes voor Fiep Fiep vogeltje of Pim & Pom

 1. Wat super leuk! Ik ben nog nooit met mijn zoontje naar een theatervoorstelling geweest, maar ik denk dat hij het onwijs leuk zal vinden. Heerlijk om hem dan te zien genieten ❤

  Liked by 1 persoon

 2. Jaaaaaaaa!!! Wat een geweldige prijs! We kijken thuis al vaak naar Pim & Pom omdat het leuke filmpjes zijn, maar ook omdat ik zaken als (in dit geval) de geweldige illustraties van Fiep graag bij de volgende generatie onder de aandacht wil brengen 💕 Dat moet gewoon onderdeel zijn van de opvoeding!!! 😂 Dus naar die voorstelling past er ook helemaal bij, heerlijk wat qualitytime met de kids in deze drukke tijden ❤️

  Liked by 1 persoon

 3. Oh dat lijkt me leuk!! Zou een leuk uitje zijn voor Niomi, even zonder dr kleine broertje op stap. Dan gaan we het liefst naar Pim en Pom, die poesjes vinden we zo lief!

  Liked by 1 persoon

 4. Mijn zoontje is helemaal fan van het fiep-feest-bus-boek, kent hem van voor naar achter en weer terug. Wat zou het leuk zijn om hem mee te nemen naar het theater! Nog even een mama zoon uitje voordat nummer twee komt! 💕

  Liked by 1 persoon

 5. Het lijkt me geweldig met mijn dochter naar een theatervoorstelling te gaan, en ik ken wel een vriendje met mama die het heel leuk zouden vinden om met ons mee te gaan!

  Liked by 1 persoon

 6. Ik zou heel graag met mijn oudste twee kinderen naar pompom gaan. We zijn één keer eerder naar een voorstelling geweest en het was prachtig de kinderen te zien genieten. Deze juf is zelf ook dol op de prachtige illustraties van Fiep!

  Liked by 1 persoon

 7. Ik zou heel graag de kaartjes winnen voor Fiep Fiep vogeltje winnen (in Arnhem) zodat we in onze vakantie met onze zoon van 2,5 voor het eerst naar het theater kunnen! Hij is dol op dieren, en op verhaaltjes dus een perfecte combi

  Liked by 1 persoon

 8. Ik zou graag met mn gezin naar de voorstelling van fiep fiep vogeltje gaan.
  Aangezien ik geopereerd ben en we een tijd niks leuks konden doen met het gezin lijkt mij dit geweldig om te winnen.

  Like

 9. Fiep Fiep vogeltje lijkt mij geweldig. Vooral omdat de allerkleinste dan ook meekunnen. Ik vind deze aktie niet precies Facebook. Vreemd 😉

  Like

 10. Hoe leuk zou het zijn om voor het eerst met onze dochter Fiep van twee jaar naar de voorstelling Fiep fiep vogeltje te gaan. Ben benieuwd of ze de voorstelling dan ook Piep noemt 🙂

  Liked by 1 persoon

 11. Graag, graag, graag!!! Mijn meisje van 4 zou het hartstikke leuk vinden om met twee vriendjes naar het theater te gaan. En wie is er niet opgegroeid met de verhaaltjes van Fiep Westendorp?

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s